Рівне:

Створення та просування сайтів

УКРАЇНА — ПРОТИ ІСПАНІЇ, Тунісу та Саудівської Аравії!!!

Спорт 15-гру, 2005, 13:309 prov 1 014
Після завершення виступу президента ФІФА Зеппа Блатера присутнім представили “Золоту богиню” — приз, за який боротимуться всі учасники майбутньої першості планети у Німеччині. Його виніс президент Федерації футболу Бразилії Тейксейра, адже її чинними володарями залишаються “пентакампеони”. Перед жеребкувнням на сцені з»явився талісман чемпіонату світу-2006 — левеня Голео, до якого приєдналися 32 дитини. Кожна тримала у руках прапорець країни, збірна якої братиме участь у баталіях на полях Німеччини. Крім того, “присутнім” на сцені був м»яч Пеле...

Дійові особи процесу жеребкування: Франц Бекенбауер, Пеле, Лотар Матеус, Йохан Кройф, Роже Міла, Масаші Накаяма, Лукас Радебе, Кобі Джонс, Крістіан Карамбе розпочали свою роботу.
За жеребом, збірна України свій перший поєдинок на чемпіонаті світу проведе 14 червня у Лейпцигу проти команди Іспанії. Наступну гру колектив Олега Блохіна зіграє 18 числа проти Саудівської Аравії в Гамбурзі, а 23 — двобій з Тунісом у Берліні. Група “А”: 1. Німеччина, 2. Коста-Ріка, 3. Польща, 4. Еквадор. Група “В”: 1. Англія, 2. Парагвай, 3. Трінідад і Тобаго, 4. Швеція. Група “С”: 1. Аргентина, 2. Кот д»Івуар, 3. Сербія та Чорногорія, 4. Голландія. Група “D”: 1. Мексика, 2. Іран, 3. Ангола, 4. Португалія. Група “Е”: 1. Італія, 2. Гана, 3. США, 4. Чехія.
Група “F”: 1. Бразилія, 2. Хорватія, 3. Австралія, 4. Японія. Група “G”: 1. Франція, 2. Швейцарія, 3. Корея, 4. Того. Група “H”: 1. Іспанія, 2. Україна, 3. Туніс, 4. Саудівська Аравія.
Фінал пройде дев»ятого липня, а матч за третє місце — восьмого липня.
Після визначення суперників камера показала Олега Блохіна, який, здається, був не особливо задоволений:
— Ми очікували будь-якого жеребкування, а погане воно чи хороше, це вже потрібно буде дивитися на чемпіонаті світу. Можливо, нам у жеребкуванні трохи пощастило. Нещодавно зустрів Клінсмана, який з гумором сказав, що боявся, аби збірна України не потрапила з Німеччиною в одну групу. Можу сказати, що нас тут боялися. Збірну Іспанію ми знаємо – це точно. Туніс — неоднаразовий чемпіон Африки. А Саудівська Аравія — одна з найсильніших у своєму регіоні. Тому будемо збирати зараз інформацію. Одне погано, що першу гру граємо з іспанцями.
Після жеребкування форвард збірної України Андрій Шевченко дав коментар про суперників української команди:
— З усіма суперниками можна й потрібно грати. Іспанія, напевне, фаворит, але не настільки явний, щоб свідомо віддавати їй перше місце. Згадайте, з якими труднощами іспанці пробивалися крізь відбірне сито. Та й досвід ігор із цією командою в більшості гравців нашої збірної є. Туніс — чемпіон Африки, але прогнозувати, як ця команда може виступити в Німеччині, я б не взявся. Адже й кваліфікаційний турнір на африканському континенті витканий із суцільних сенсацій. Тунісці стали єдиною збірною, яка підтвердила статус фаворита. Але ніяких гарантій це їм аж ніяк не дає. Саудівська Аравія також одна з темних конячок. Але нам не личить боятися ні її, ні когось іншого. Збірна України своєю грою у відбірному турнірі довела, що готова не тільки на рівних грати з будь-яким суперником, але й досягати поставлених цілей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору