Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 22-гру, 2005, 11:579 prov 969
У черговому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги рівненський “Пульсар” зустрічався на виїзді із “Черкаськими мавпами”. На жаль, підопічні Сергія Шемосюка знову зазнали поразки — 71:82 (13:19, 21:13, 16:31, 21:19). І знову на результат вплинув провал у третій чверті. Всі намагання рівнян вирівняти становище на майданчику ні до чого не призвели. Найвлучнішими у нашій команді були Анатолій Дубнюк — 16 очок та В»ячеслав Ковалевський — 13, у господарів — Іван Гілевич — 21.
Результати решти ігор: МБК “Одеса” — МБК “Миколаїв” — 76:77, МБК “Будівельник” — “Хімік” — 92:80, “Азовмаш” — “Кривбасбаскет-Люкс” — 92:61, “Дніпро” — СК “Маріуполь” — 87:69, “Львівська політехніка” — БК “Політехнік” — 79:86.
У суботу “Пульсар” прийматиме вдома найпринциповішого суперника в чемпіонаті — “Львівську політехніку”.

***
Завершилася першість міста з баскетболу. Перше місце виборола команда МЕГУ, де основу складають гравці “Пульсара”. На другому — спортсмени Європейського університету, на третьому — Університету “Україна”. Кращих гравців відзначили пам»ятними призами: захисник — Олексій Гусаковський (МЕГУ), нападник — Дмитро Рихальський (Європейський університет), центровий — Юрій Горенков (Європейський університет), гравець турніру — Андрій Артимович (МЕГУ).

***
Зазнав поразки у п»ятому турі першої ліги чемпіонату України з міні-футболу МФК “Рівне”. Граючи у столиці проти “Златогора”, підопічні Юрія Баховського поступилися 5:9. У суботу о 13.00 рівняни прийматимуть львівську команду “Кардинал”.

***
Галина Галинська з Рівного та Володимир Копитюк із Зорі у своїх вагових категоріях стали чемпіонами України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Ще один рівнянин Роман Набухотний посів третє місце. Загалом, участь у змаганнях, які впродовж двох днів відбувався у Рівному в центрі “Інваспорт”, брало понад 60 спортсменів.

***
У понеділок чемпіон Параолімпійських ігор з футболу серед спортсменів з ДЦП Ігор Косенко з рук міського голови Віктора Чайки отримав ордер на двокімнатну квартиру. На зустрічі міський голова також нагородив подяками виконавчого комітету Рівненської міської ради та грошовими преміями Любов Семенюк, Галину Галинську, Михайла Коверзу, Тадея Мацковського.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору