Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 29-гру, 2005, 12:499 prov 1 165
КОСТОПІЛЬ
Нещодавно відбувся новорічний турнір з міні-футболу серед юнаків 1991-1992 р.н. У змаганнях брали участь 10 команд з Києва, Володимир-Волинського, Рівного, Бреста, Костополя. Перше місце зайняла команда “Колісп-Штурм” ( Костопіль), друге – “Вік”-1 ( Володимир-Волинський), третє – команда “Динамо” ( Брест)

КУЗНЕЦОВСЬК
Рівненська АЕС визнана переможцем у конкурсі “Лідери паливно-енергетичного комплексу 2005” у номінації “Природоохоронний проект”. У номінації представили лабораторію автоматизованої системи контролю радіаційної обстановки (АСКРО).

РІВНЕ
На виплату пільг і компенсацій постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи з Міністерства праці та соціальної політики України станом на 20 грудня 2005 року в область надійшло 54 535 216 грн., що дало змогу за 4 видами видатків виплатити вказані пільги включно за грудень нинішнього року.

САРНИ
Сарненська райдержадміністрація разом із замовником “Рівнеінвестбуд”, підрядником ДП “Будсервіс” та головним лікарем ЦРЛ визначили об»єми робіт з ефективного використання 400 тис. грн., які виділили на реконструкцію військової казарми з обласного бюджету розвитку в грудні 2005 року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору