Рівне:

Створення та просування сайтів

Успіхи ліцеїстів

Спорт 06-жов, 2005, 12:069 prov 843
У місті Переяслав-Хмельницькому відбувся I Всеукраїнський футбольний фестиваль школярів під девізом “Даруймо радість дітям”.
У ньому брали участь команди дівчат двох вікових груп (1991-1992 р.н. та 1989-1990 р.н.) Костопільського спортивного ліцею, які вибороли I місце. Спортсменки були нагороджені Кубками, дипломами та комплектами футбольної форми.
23-25 вересня у Києві під девізом “Хто ти, майбутній олімпієць?” пройшли Всеукраїнські змагання з легкої атлетики. Тут наші ліцеїсти відзначилися особливими успіхами, виборовши перші три місця. І місце у змаганнях з метання м»яча зайняла Наталія Маковецька, ІІ – зі стрибків у довжину і в потрійному стрибку – Андрій Лазарук, ІІІ – зі стрибків у висоту Валентина Матвієнко і з бігу на 3000 м – Вікторія Журик.
Продовжується першість України з футболу серед юнаків 1991 р.н. та 1989 р.н. Команда “Штурм-Комісп” грала на виїзді у місті Нетішині з командою “Енергетик”. Молодіжні ліцеїсти обіграли своїх ровесників з рахунком 2:1, старші виграли з більш переконливим рахунком 4:0.

Галина МІНЮК,
Костопіль.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору