Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 15-гру, 2005, 13:299 prov 1 006
ДОСЯГНЕННЯ ФУТБОЛІСТІВ ЛІЦЕЮ
Завершилось перше коло першості України з футболу. Команда ‘«Колісп-Штурман”(Костопіль) увійшла в групу № 5, в якій грають команди з Шепетівки, Ківерець, Вінниці, Бердичева, Нововолинська, Хмельницького, Козятина та Рівного.
За підсумками змагань серед юнаків 1989 р.н. костопільські ліцеїсти зайняли перше місце. Молодші ж юнаки (1991 р.н.) стали призерами (3 місце).

***
1-4 грудня 2005 р. у м.Шостка пройшов чемпіонат України з міні-футболу вищої юнацької ліги 1989 р.н., у якому брали участь команди Луганська, Миколаєва, Одеси, Іллічівська, Борисполя, Києва, Харкова та Сумської області. Наші ліцеїсти зустрілися з кожною із команд і в результаті зайняли 3 місце після першого туру змагань. Змагання проводяться у 3 тури.
Галина МІНЮК,
Костопіль.
***
У черговому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги рівненський “Пульсар” приймав удома маріупольський “Азовмаш”. Важко було розраховувати на позитивний результат із лідером змагань. Саме так і сталося. Гості з перших хвилин заволоділи ініціативою і впродовж матчу збільшували свою перевагу. Фінальний свисток зафіксував перемогу маріупольців — 95:49 (21:4, 16:12, 34:16, 24:17).
Найрезультативнішими у рівнян стали В»ячеслав Ковалевський та Андрій Артимович, які набрали по 10 очок, у гостей виділився екс-пульсарівець Сергій Ліщук. Рівнянин за 25 хвилин набрав 20 очок та здійснив 12 підборів. Як сказав Сергій після гри, йому важко грати у Рівному:
— Перед початком гри тряслися коліна. Але зі стартовим свистком все пройшло — необхідно доводити тренеру команди, на що я здатний.
Результати ігор: СК “Маріуполь” — “Львівська політехніка” — 82:67, “Сумихімпром” — “Будівельник” (Київ) — 91:83, БК “Київ” — “Дніпро” (Дніпропетровськ) — 84:66, “Кривбасбаскет-Люкс” — МБК Одеса” — 72:74, “Політехнік” (Харків) — “Черкаські мавпи” — 58:79.
Наступний матч підопічні Сергія Шемосюка проведуть на виїзді проти “Черкаських мавп”.

***
На мажорній ноті завершили нинішній рік волейболістки рівненської “Регіни”. Приймаючи вдома южненський “Хімік”, підопічні Валерія Пархоменка двічі переграли суперниць з однаковим рахунком 3:0. У суботній грі господарки здолали “Хімік” — 25:19, 25:14, 25:23, а наступного дня — 25:22, 25:20 та 25:18. Поновиться чемпіонат України з волейболу серед команд вищої ліги 14 січня.
Результати решти ігор: “Рось-Університет” (Біла Церква) — “Медіка-ШВСМ” (Донецьк) — 3:2 та 1:3, “Медуніверситет-Олімп” (Вінниця) — “Академія-Дніпро-Десна” (Дніпропетровськ) — 2:3 та 2:3, “Університет-ОДЮСШ” — “Національний університет-ЧІПБ-Круг” — 3:0 та 3:0.
Після 18 ігор у турнірній таблиці двовладдя — по 32 очки набрали волейболістки Білої Церкви та Рівного. На одне менше у лучанок і на два — у донеччанок.

***
Рівнянин Юрій Гичун (тренер Ярослав Нечипорець) став бронзовим призером чемпіонату Європи з кросу у командному змаганні. Разом з нашим земляком нагороди отримали Євген Божко, Леонід Рибалка та Сергій Лебідь. Останній став переможцем змагань у Голландії в особистому заліку.

***
Кубок України зі стрільби з лука пройшов у Черкасах, де змагалося понад 130 спортсменів. Рівненську область на них представляли вихованці Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю та ДЮСШ відділу освіти під керівництвом Олега Авдентова. Збірна команда області виборола п»яте місце. В особистому заліку Олександр Оніщук у матчі за бронзову медаль переміг чинного чемпіона світу серед юніорів Юрія Гавелка зі Львова.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору