Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 06-жов, 2005, 12:109 prov 1 342
Центральною грою вісімнадцятого туру чемпіонату області з футболу у першій лізі стала зустріч фіналістів Кубка області оржівського “ОДЕКа” та радивилівського “Сокола”. Чемпіон області “ОДЕК” намагався перед своїми вболівальника взяти реванш за програш 2:0 у Кубку. Проте й гості намагалися довести, що перемога тоді була не випадковою. Обидві команди жадали перемоги, але фінальний свисток зафіксував бойову нічию 1:1. Вдруге поспіль технічну поразку отримує острожецька команда “Княгинин”. Минулого туру вона запізнилася на гру, а в нинішньому, через неготовність транспорту взагалі не з»явилася. Шкода, що керівництво не може заздалегідь подбати про транспорт для футболістів, і тепер долю команди буде вирішувати виконком обласної федерації футболу.
Результати ігор: “Маяк” (Сарни) – “ЕПМ” (Кузнецовськ) – 4:0, “Полісся” (Рокитне) – “Княгинин” (Острожець) – +:-, “Верес-2” (Рівне) – “Волинь-Цемент” (Здолбунів) – 1:7, “ОДЕК” (Оржів) – “Сокіл” (Радивилів) – 1:1, “Лісовод” (Дубровиця) – “Ізотоп” (Кузнецовськ) – 0:2, “Водник” (Рівне) – “Хімік” (Рівне) – 2:1.
Із 43 очками лідирує “Маяк”, який зіграв 18 ігор. На п»ять менше в “Ізотопа” (17 ігор) і 37 (після 15 ігор) в “ОДЕКа”.
* * *
Ще більш заплутана ситуація у другій лізі. Лідирує березенівський “Случ” – 31 очко. На три менше у володимирецької “Енергії” і 26 у доробку рокитнівського “Гутника”. Лідери зіграли однакову кількість ігор – 15, а до завершення першості залишилося три тури.
Результати ігор п»ятнадцятого туру: “Будівельник” (Кузнецовськ) – “Сокіл-Північ” (Рівне) – 3:2, “Енергія” (Володимирець) – ”Челсі” (Гоща) – 8:0, “Гутник” (Рокитне) – “Случ” (Березне) – 3:3.
* * *
Відбувся черговий тур у дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Костопольська команда “КОЛІСП-ШТУРМ” грала на виїзді у Бердичеві і двома складами поступилася 1:2 та 3:4. Двічі програли квасилівські футболісти, проте вже вдома – 2:5 та 0:1. Зате обидві команди СДЮШОР-“Верес-2” перемогли на виїзді вінківський “Молочник” 1:0 та 2:1. Ще одна рівненська команда СДЮШОР-“Верес” приймала ківерцівські команди ДЮСШ. Молодші розійшлися миром 2:2, а старші виграли 1:0.
* * *
70 спортсменів з 10 спецшкіл взяли участь у змаганнях з легкої атлети в рамках обласної Спартакіади серед учнів спецшкіл-інтернатів на стадіоні “Авангард”. У підсумку в різних дисциплінах перемогли Дмитро Байда, Валентина Демчук, Галина Денека, Дмитро Базуєв, Микола Вальчинський та Сергій Онищук.
* * *
Вдало виступили в Ялті на Кубку України з легкої атлетики серед ветеранів рівненські спортсмени. Станіслав Франків, завідувач кафедри фізкультури РДГУ, переміг у штовханні ядра та метанні молота. А вчителька Мізоцької школи-ліцею Ніла Ужеліна була першою у метанні диска та штовханні ядра.
* * *
У Києві відбулися Всеукраїнські сільські спортивні ігри серед усіх верств сільського населення. В змаганнях серед спортивних фермерських сімей сім»я Возних (село Бокійма Млинівського району) виборола четверте загальнокомандне місце, а в змаганнях з гирьового спорту Роман Тітов (село Зоря Рівненського району) зайняв третє місце.
* * *
В селі Щасливе (Бориспільський район) відбулися змагання з футболу серед команд сільських загальноосвітніх шкіл під девізом “Даруймо радість дітям”. Серед молодших юнаків (1991-1992 років народження) команда, складена на базі шкіл сіл Береги, Бокійма та Смордва Млинівського району (тренери Олександр Шапінський та Юрій Карпович), зайняла друге місце. Серед дівчат не було рівних ЗОШ Костопільського району 1989-1990 та 1991-1992 років народження (тренер Василь Мамчур) – перші в обох вікових групах. Серед старших дівчат сільських ЗОШ команда села Немовичі (тренер Володимир Ковальчук) була другою. У загальнокомандному заліку за друге місце у дитячому футбольному фестивалі Рівненська область нагороджена Кубком.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору