Рівне:

Створення та просування сайтів

ГІРШЕ НЕ БУДЕ

Актуально 29-гру, 2005, 12:509 prov 1 205
– Гірше, ніж у 2005 році не буде, – так прокоментував стан бюджету 2006 року міський голова Рівного Віктор Чайка.
Про здобутки і, хотілося б сказати, невдачі, та про них чомусь не йшлося, на підсумковій у нинішньому році прес-конференції говорив мер Рівного. Віктор Чайка взявся аналізувати значимі для міста події не лише за рік, що минає, а за чотири останні, адже підходить до завершення термін його повноважень як мера обласного центру.
До своїх заслуг і заслуг своєї команди пан Чайка відносить те, що останнім часом практично знята проблема встановлення телефонів: з 80 тисяч рівненських сімей телефонізовано 77 тисяч. Для покращення сполучення жителів спального Північного району з центром і Бояркою введені три нові тролейбусні маршрути. Нинішнього року розпочалася реконструкція освітлення Рівного і реконструкція стадіону “Авангард”. Пообіцяв міський голова, що найближчим часом зійде зі шпальт газет і питання стану доріг міста. Віктор Чайка вважає, що нині в Рівному уже вирішеною є проблема вуличної торгівлі. Мовляв, у місті функціонують ринки, товари на яких відповідають усім санітарним вимогам… Очевидно, бабусь на поворотах міська влада не помічає.
Торкнувся мер Рівного і соціально-економічних проблем, не оминув питань будівництва. В місті спостерігається динаміка розвитку економіки, що веде за собою збільшення кількості робочих місць, підвищення заробітної плати та поповнення бюджету. Щодо будівництва, то ми й нині бачимо, як розбудовується центр Рівного, у недалекому майбутньому візьмуться і за мікрорайон Північний. Також Віктор Чайка запевнив, що до першого січня ми зможемо побачити, що являтиме собою підземний перехід у центрі міста.
І в разі, якщо пан Чайка не обійматиме своєї нинішньої посади після березневих виборів, то, як сам запевнив, зробить усе, щоб його наступник на посаді міського голови не розпочинав своєї роботи з чистого листка.
Марина ДАНИЛЮК,
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору