Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 29-гру, 2005, 13:239 prov 1 233
НЕЛЕГАЛЬНИЙ БРУХТ
Вісім тонн брухту кольорового металу затримали правоохоронці нещодавно у Рівному. Його на “МАЗі” перевозив 26-річний житель міста Кузнецовськ. Документів на вантаж водій автомобіля надати не зміг, за що й потрапив до міліціонерів, а вантажівка — на штрафмайданчик.

ПОГОРІВ НА ЯЛИНКАХ
Хотів заробити у передсвяткові дні на ялинках підприємливий 33-річний житель Радивилівського району Віталій М. Але, прямуючи до місця збуту на своєму автомобілі “Опель-Кадет”, він потрапив у руки працівникам міліції, які знайшли у причепі Віталія 65 ялинок на 375 гривень, а накладна дозволяла мати із собою лише 30 штук. Автомобіль з новорічними красунями доставили в Радивилівський РВ УМВС. А Віталію тепер доведеться витрачати гроші не на новорічні подарунки, а на добрячий штраф за такий спосіб заробітку.

БІЙКА З ДРУЖИНОЮ
Побив свою 53-річну дружину 51-річний рівнянин Василь Л. Жінка, розуміючи, що це не жарти, віддячила йому заявою до міліції. Василя відразу ж затримали правоохоронці і тепер його чекає профілактична бесіда на тему: “Як треба поводитися зі своєю дружиною вдома”.

КОМУ ДІСТАНУТЬСЯ МІКРОХВИЛЬОВІ ПЕЧІ
26 грудня міліціонери на перехресті вулиць Млинівська-Соборна зупинили автомобіль “Фіат-Дукато” під керуванням 31-річного жителя Хмельницької області Василя. Чоловік перевозив у салоні 6 мікрохвильових печей “Мерідіон” без відповідних документів на вантаж. Авто доставили на штрафмайданчик Рівненського МВ УМВС. Цікаво, кому дістануться мікрохвильові печі?

ГАЗОВА ЛИХОМАНКА
Надивившись, напевне, по телевізору чи, прочитавши в газетах про деякі проблеми із газом в Україні на наступний рік, 32-річний житель села Новий Корець вирішив викрасти газовий балон із господарства своєї 48-річної землячки Євгенії. Правда, вибрав не досить сприятливий час для такого заходу, бо прийшов красти балона серед білого дня. Тож не дивно, що його швидко затримали правоохоронці. Тепер доведеться чоловіку віддавати крадений балон жінці, а собі купувати газ за гроші.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору