Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 05-січ, 2006, 15:009 prov 929
БЕРЕЗНЕ
У Балашівці ввели в дію нову цифрову АТС ЄС-11 на 235 номерів. На нову АТС уже переключили абонентів старої координатної АТСК 50/200 на 100 номерів, що досі працювала у селі і вже давно повністю не забезпечувала потреб Балашівки у телефонному зв»язку. Тепер же мешканці села отримали не тільки якісний зв»язок завдяки новій АТС і новим цифровим системам передачі, а й можливість телефонізувати ще 135 помешкань, що повністю забезпечить потреби села в телефонах. Для задіяння нової АТС у селі збудували лінійну мережу на 150 номерів. Це вже другий об»єкт у Балашівці, який тут ввели наприкінці минулого року працівники Укртелекому.

ДУБНО
31 грудня відкрили палати покращеного типу у Дубенському пологовому будинку. Це дві палати: дво - та тримісна, у яких є гаряча та холодна вода, санвузол з душовою кабіною, а також холодильник та телевізор. У бюджеті передбачено кошти не лише для покращення умов перебування у пологовому будинку, а й на безкоштовні пологи, у першу чергу, породіль із сільської місцевості. Минулого року у Дубенському пологовому будинку народилося 560 малюків, а у перший день нового – 10. Всі новонароджені та їх матері отримали приємні подарунки від представників влади.

КОСТОПІЛЬ
30 грудня голова райдержадміністрації Я.Білик презентував районній лікарні дві машини швидкої допомоги, які придбали завдяки раціональному використанню коштів місцевого бюджету.

МЛИНІВ
Нещодавно відбувся черговий земельний аукціон. Продали одну земельну ділянку площею 577 кв.м. для будівництва та обслуговування торгового центру в комплексі з адміністративними приміщеннями, виставковою залою та закладом громадського харчування. Стартова ціна земельної ділянки становила 12011 грн. В аукціоні брали участь 4 суб»єкти підприємницької діяльності. Продали ділянку за 21278 грн.

РІВНЕ
1 січня в обласному центрі народилося троє малюків. У новорічну ніч у пологовому будинку №1 народилися хлопчик та дівчинка, а вранці у пологовому будинку №2 народилась ще одна дівчинка. Загалом у новорічні свята у Рівному на світ з»явилося 16 дітей.

САРНИ
Голова райдержадміністрації видав розпорядження про створення робочої групи з питань забезпечення населення району дровами. Передбачено провести обстеження дворів, а в першу чергу громадян найбільш незахищеної категорії, з метою визначення потреби населення в дровах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору