Рівне:

Створення та просування сайтів

МАЙКЛ ОУЕН ЗЛАМАВ НОГУ

Спорт 05-січ, 2006, 15:129 prov 884
Нападник збірної Англії та клубу місцевої Прем»єр-ліги “Ньюкасл” Майкл Оуен не зможе виходити на поле впродовж найближчих 2-3 місяців. Причиною цього стала травма ноги, яку він отримав у поєдинку 20 туру національної першості проти “Тотенхема” (0:2).
— Це просто жах, — відзначає наставник “Ньюкасла” Грем Сунес. — Це катастрофа як для Оуена, так і для всієї команди. Для нас настають “чорні” дні...
Стало відомо, що Майкла очікує хірургічне втручання на метатарзальній кістці, яку він зламав у поєдинку проти “Тотенхема”.
— Мені запропонували хорошого хірурга і сказали, що ця операція полегшить моє одужання, — сказав Оуен. — Мені не потрібні дива чи схрещені пальці, щоб знову грати у нинішньому сезоні. Я встигну провести ігри у Прем»єр-лізі, принаймі, в останній її місяць і зможу поїхати на чемпіонат світу. Через кілька місяців я знову вийду на поле. Деякі гравці із зламаною метатарзальною кісткою поверталися у великий футбол за вісім тижнів. У найгіршому випадку, це можна зробити через тринадцать тижнів, як це було з Джеррардом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору