Рівне:

Створення та просування сайтів

Ліга чемпіонів: анонс матчів вівторка

Спорт 24-лют, 2009, 17:539 prov 1 099
Ліга чемпіонів: анонс матчів вівторка


24 лютого відбудуться чотири матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів сезону 2008/2009, серед яких виділяється поєдинок "Інтернаціоналу" з "Манчестер Юнайтед".

"Атлетіко" - "Порту"
Після 11-річної відсутності мадридський "Атлетіко" успішно повернувся у Лігу чемпіонів і тепер намагатиметься перемогти в 1/8 фіналу над "Порту". На мадридців чекає нелегке випробування, адже на груповому етапі турніру "Порту" став першим, обігнавши лондонський "Арсенал".

У цьому сезоні суперникам доводиться нелегко на стадіоні "Вісенте Кальдерон". У трьох домашніх матчах "Атлетіко" отримав дві перемоги та одну нічию. У 26 зустрічах Кубка європейських чемпіонів в рідних стінах мадридці домоглися 19 перемог при чотирьох нічиїх і усього трьох поразках.

Відзначимо, що сьогодні Абель Ресіно проведе перший матч на європейській арені біля керма мадридського клубу. У битві з "Порту" столичному клубу не допоможе захисник Луїс Переа, який заробив три "гірчичники" на груповому етапі Ліги. Більше того, за крок від дискваліфікації також Маріано Пернія і Маніше.

"Ліон" - "Барселона"
"Барселона" докладе максимум зусиль, щоб повторити тріумф сезону 2005/06. У першому матчі 1/8 фіналу каталонці, які у суботу вдома несподівано поступилися у барселонському дербі "Еспаньйолу", зіграють на виїзді з "Ліоном".

Захисник Ерік Абідаль під час каталонського дербі надірвав м'яз правого стегна і ризикує провести в лазареті близько двох місяців. Раніше ж "Барса" залишилася без Андреса Ін'єсти, який також не візьме участі у гостьовому поєдинку проти "Ліона".

"Ліон" у двох попередніх розіграшах зупинявся на стадії 1/8 фіналу. У цьому сезоні підопічні Клода Пюеля вийшли у плей-офф з другого місця в групі F, де вони отримали три перемоги, двічі зіграли внічию і зазнали однієї поразки. "Ліон" зустрічався з "Барселоною" чотири рази, але досі жодного разу її не обіграв.

"Арсенал" - "Рома"
У виїзному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з лондонським "Арсеналом" футболісти "Роми" докладуть максимум зусиль щоб перервати серію з п'яти поразок в Англії. Останні два походи у Лізі чемпіонів завершувалися для "Роми" на стадії четвертьфіналу, де італійці в обох випадках поступилася "Манчестер Юнайтед".

"Рома" втретє поспіль пробилася в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. На груповій стадії римляни відсвяткували чотири перемоги і зазнали двох поразок. Нехай підопічні Лучано Спаллетті поступилася на виїзді "Челсі" (0:1), зате набрали шість очок у двох інших гостьових поєдинках з "Бордо" і ЧФР.

У свою чергу, "Арсенал" став другим у квартеті G. В шести зустрічах англійці добилися трьох перемог, двічі зіграли внічию і зазнали однієї поразки. У будь-якому випадку підопічні Арсена Венгера мають підійти до першої зустрічі з "Ромою" з хорошим настроєм, адже їхня безпрограшна серія на своєму полі у Лізі чемпіонів становить 22 матчі.

Нападник "Арсеналу" Едуардо да Сілва пошкодив задню поверхню стегна, що виключає його участь у сьогоднішньому матчі. Минулого понеділка 25-річний нападник збірної Хорватії вперше за довгий час зіграв за "Арсенал" у поєдинку четвертого кола Кубка Англії з "Кардіфф Сіті" (4:0), в якому оформив дубль. До цього форвард не виходив на поле з 23 лютого минулого року, коли в матчі з "Бірмінгемом" він отримав подвійний перелом ноги. Зараз же наставник лондонців Арсен Венгер підтвердив, що Едуардо зазнав пошкодження і вибув з ладу ще на два тижні.

"Інтер" - "Манчестер Юнайтед"
Чинний володар трофея і лідер англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" їде в гості до лідера Серії А. "Інтер" виграв три останні чемпіонати Італії і готовий зробити це вчетверте. Але незважаючи на успіхи на внутрішній арені, в Європі "нера-дзуррі" ніяк не можуть сказати свого слова. Так, Кубок європейських чемпіонів востаннє підкорявся їм 44 роки тому.

Водночас наставник манкуніанців сер Алекс Фергюсон напевно пам'ятає, як в кампанії 2003/04 його клуб вибило з Ліги "Порту", яким керував нинішній керманич міланського клубу Жозе Моуріньйо.

МЮ у вівторок не зможе розраховувати на ключового захисника Неманью Відіча, якого було видалено з поля в фіналі клубного чемпіонату світу ФІФА у грудні. Сьогодні також не зіграє центральний захисник "Інтера" Вальтер Самуель. Аргентинець отримав травму у суботній грі проти "Болоньї".


http://news.liga.net/ukr/news/NU091512.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору