Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 05-бер, 2009, 09:359 prov 976
У черговому турі чемпіонату України з волейболу у вищій лізі рівненська ”Регіна” зустрічалася у Вінниці з місцевою командою ”Медуніверситет-Олімп”. На жаль, гостям не вдалося здобути бодай одну перемогу. Хоча шанс у повторному матчі був. У суботу господарки були сильнішими — 3:0 (25:15, 25:15, 25:17), а в неділю — 3:2 (25:15, 23:25, 23:25, 25:19, 15:4).
Результати решти ігор: ”Медіка-ШВСМ” — ”Керкінітіда” — 3:2 та 2:3, СК ”Хімік” — ”Іскра” — 1:3 та 1:3. Заключні матчі першого етапу змагань “Регіна” (24 очки та шосте місце) проведе вдома 14-15 березня проти СК “Хімік” (49 та друге місце). Лідирує луганська “Іскра” з 53 очками.
***
З двох поразок розпочали другий етап чемпіонату України з баскетболу у першій лізі баскетболістки БК ”Сузір’я-НУВГП”.
В боротьбі за нагороди підопічні Валерія Жартуна стартували домашніми матчами зі столичним колективом ”СДЮШОР-3-КНЕУ”, який є базовим для молодіжної збірної України — 72:82 та 74:76. В інших матчах харківський ”ХАІ-Прогрес” двічі здолав у Вінниці місцевий СДЮШОР — 77:47 та 95:69. З десятьма пунктами лідирують киянки та харків’янки. По вісім у БК ”Сузір’я-НУВГП”, ” ХАІ-Прогрес”, одеської ”Білої Акації”, й чотири пункти у херсонської ”Таврійської зірки”
***
Друге місце посіла рівненська команда ветеранів ”Авангард-Пас” у п’ятому міжнародному турнірі з футзалу пам’яті Вальдемара Курси і Йозефа Васінського, який проходив у польському місті Хелм. Суперниками нашої команди були три місцеві колективи — “Хелмянка”, “Гміна”, “Гвардія” і “Заджев” (Завадувка). Рівняни у чотирьох матчах здобули дві перемоги і двічі зіграли внічию. Саме гравці ”Авангард-Пас” завдали єдиної поразки майбутнім переможцям змагань “Хелмянці” (5:2), розійшлися миром з “Гвардією” (2:2), розгромили “Заджев” (8:0) і в заключному матчі зіграли внічию з “Гміною” (4:4). Рівненська команда виступала у такому складі: голкіпер Руслан Ястремський, польові гравці — Євген Бабіч, Степан Бахор, Віталій Засморжук, Юрій Баховський, Олександр Григорович, Володимир Новак, Валерій Морозов, Анатолій Кравчук, Богдан Самардак. Останній став найкращим бомбардиром турніру.

***
Продовжує готуватися до другої половини чемпіонату у другій лізі рівненський ”Верес”. Минулого тижня підопічні Миколи Філіна провели два товариські поєдинки. Вдома ”Верес” розійшовся миром зі ”Славією” (0:0), а у Тернополі поступився місцевій ”Ниві” — 0:3. Згідно з планом підготовки команди, на кінець тижня запланована поїздка в Карпати.

***
В спортивному манежі ФК ”Княжа” відбувся ”Кубок ПФЛ”, в якому взяли участь чотири збірні першої, другої (дві команди) ліг та студентська. Приємно, що участь у турнірі взяли відразу шість гравців ”Вереса”. За збірну команду другої ліги грали Кінах, Гергелюк та Сергійчук, а за студентів — Воротеляк, Мозеров та Мельничук.У боротьбі за третє місце гравці другої ліги з групи А здолали першолігівських опонентів — 4:2, а у фіналі — збірники групи Б здолали студентів — 2:1. Приємно, що представники Рівного відіграли не останню роль у виступі своїх команд.

***
Жодного півфіналу відкритої зимової першості Рівного з футболу, присвяченої пам’яті Володимира Шморгуна, не відбулося у неділю. Через неготовність футбольного поля керівництво півфіналістів вирішило провести матчі упродовж тижня. А в суботу пройшли чвертьфінали: ”Славія” — ”Продторгобладнання” — 1:1 (пенальті 4:3), ”Молодь” — ”ОДЕК” — 0:2, ”Городок” — ”Любомирка” — 2:1, ”Хімік” — ”Фортуна” — 0:2. Таким чином у півфіналі зустрінуться: ”Славія” — ”ОДЕК” та ”Городок” — ”Фортуна”.

***
Рівнянин Василь Степанюк став переможцем Кубка України з підлідного лову риби на мормишку, який вперше відбувся у Рівному на озері Басів Кут. У змаганнях взяли участь 35 рибалок з різних куточків України. В загальнокомандному заліку перемога дісталася господарям — команді Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору