Рівне:

Створення та просування сайтів

КРИМІНАЛЬНІ ЖАРТИ АНОНІМА

Кримінал 19-січ, 2006, 10:119 prov 985
13 січня о 7.15 до чергового Рівненського міського відділення УМВС надійшло анонімне повідомлення по телефону про наявність вибухового пристрою на території автовокзалу.
Негайно на місце події виїхали правоохоронці. Вони евакуювали всіх присутніх, які перебували у приміщенні автовокзалу. О 10.50 спеціалісти зі знешкодження вибухівки закінчили огляд приміщення автовокзалу та прилеглої до нього території. Вибухового пристрою піротехніки так і не виявили, про що і склали відповідні акти.
А о 7.40 цього ж передсвяткового дня подібне повідомлення знову надійшло до міського відділу УМВС, але цього разу анонімний “жартівник” розповів черговому вже про замінування пасажирського потягу Одеса-Ковель. У зв»язку з цим також евакуювали людей із залізничного вокзалу та із самого потягу — 350 пасажирів. Затримавши рух поїзда на годину 13 хвилин, вибухівки тут не виявили. Порушення у роботі залізниці зафіксовано не було.
Нагадаємо, що це вже не перший випадок такого собі жарту в місті Рівне. Але жартівникам слід знати, що подібні “приколи” можуть сильно вдарити по їхніх кишенях чи кишенях їхніх батьків, якщо “жартівники” неповнолітні. Але це в кращому разі, тому що за подібні жарти можна потрапити і за грати.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору