Рівне:

Створення та просування сайтів

Бокс

Спорт 19-січ, 2006, 10:349 prov 1 405
ТАЙСОН ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ БИТИСЯ З ТАРВЕРОМ?
Один із найкращих боксерів-напівтяжів планети Антоніо Тарвер розповів про переговори з Майком Тайсоном і про свої плани на найближче майбутнє.
— Я дав Тайсону шанс, який йому ніхто більше не хоче давати. Він сам у всьому винен, а я більше не можу чекати. Мені потрібно продовжувати кар»єру. Тайсон тепер уже нікому не цікавий, а я пропонував по-справжньому цікавий бій. Самі поміркуєте, я ніколи раніше не бився ні з ким, чия вага була більшою за 80 кг, і цією перемогою я б не тільки довів свою приналежність до супертяжкого дивізіону, але й заявив би про претензії на світовий титул. За словами Тарвера, Тайсон відмовився від двобою, не захотівши прийняти умови про розділ гонорару навпіл.

ВАЛУЄВ ХОЧЕ ПОБИТИ КЛИЧКА-МОЛОДШОГО
Чемпіон світу серед професіоналів за версією WBA російський супертяж Микола Валуєв серед своїх найбажаніших суперників назвав українця Володимира Кличка:
— Цей бій викликав би величезний інтерес як у Німеччині, так і в Росії. Цей бій визначив би воістину кращого бійця зі Східної Європи. Мені дуже цікаво було б поборотися з двометровим Володимиром, цікаво зустрітися очима з його поглядом.
Також росіянин повідомив, що планує провести наступний двобій 1 квітня в Німеччині, швидше за все, в Берліні.
Валуєв відзначив, що йому не подобається прізвисько “Звір зі Сходу”, яким його нагородили шанувальники. Серед інших варіантів бойового імені пропонувалися “Power Tower” (потужна вежа) і “Восьме чудо світу”, а промоутер Дон Кінг навіть збирався просувати росіянина в США під прізвиськом “Кінг-Конг”.
— Батьки назвали мене Миколою, а моє прізвище — Валуєв, — сказав росіянин. — Все інше — дитячий садочок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору