Рівне:

Створення та просування сайтів

Орбакайте залишила Росію

Зіркова алея 21-гру, 2006, 11:359 Lobanovskiy 1 809
Російська співачка Крістіна Орбакайте виїхала на постійне місце проживання в США, де мешкає її чоловік, бізнесмен Михайло Зємцов.

Зустрічатися пара почала кілька років тому, і коли Зємцов прийняв рішення одружитися на Крістіні Орбакайте, він поставив їй умову, за якою співачка повинна переїхати в США, де підприємець веде свій бізнес.
Крістіна Орбакайте погодилася і вже два місяці пара живе в квартирі Михайла в Маямі, а в Росію співачка приїжджає лише у справах. Діти Крістіни, за її рішенням, залишилися в Москві. Молодший син співачки, Дені, вчиться в другому класі, а Нікіта Пресняков закінчує школу, після чого він також переїде в США, де й отримає музичну освіту.
Весілля Крістіни Орбакайте й американського бізнесмена відбудеться влітку 2007 року. Варто зазначити, що це буде перший офіційний шлюб Крістіни, яка з Русланом Байсаровим, а потім з Володимиром Пресняковим перебувала в громадянському шлюбі.
З Михайлом Зємцовим, який проживає в США вже більше 10 років, російська співачка познайомилася в Маямі на зйомках серіалу “Родинний обмін”. Михайло прийшов на знімальний майданчик до знайомого і дочка Алли Пугачової його підкорила. Крістіні, яка старша на кілька років від свого нового обранця, молодий чоловік також припав до душі. Аллі Пугачовій і дітям Орбакайте Михайло сподобався. Торік Зємцов попросив руки Крістіни в Алли Пугачової і подарував коханій каблучку з діамантом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору