Рівне:

Створення та просування сайтів

Про знаменитостей, які нестильно одягаються

Зіркова алея 25-січ, 2007, 16:289 prov 1 792
Відомий американський дизайнер і критик Містер Блеквелл (Mr. Blackwell) опублікував черговий щорічний рейтинг знаменитостей, які найбільш нестильно одягаються.

Перше місце в списку за 2006 рік поділили поп-співачка Брітні Спірс і спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон. Дизайнер поскаржився не тільки не невигадливість убрань цих знаменитостей, але і за появу на публіці без нижньої білизни. На думку Блеквелла, у Спірс і Хілтон цілком “відсутнє почуття стилю, і вони позбавлені смаку”. Слід зазначити, що і Спірс, і Хілтон регулярно фігурують у списках містера Блеквелла. Уперше ж рейтинг Блеквелла був опублікований у 1960 році.
На другому місці в “ганебному списку” перебуває дружина принца Чарльза Камілла Паркер Боулз, яку уїдливий Блеквелл нагородив титулом “Герцогиня Безсмак”. Четверте місце посіла співачка Крістіна Агілера, у якої, на думку Блеквелла, немає “високого класу” в одязі. Далі в списку йде співачка Мерайя Кері, яку автор списку назвав “парією моди” і “королевою катастрофічного кітчу”. За нею слідують Пола Абдул, Шерон Стоун, Торі Спеллінг, Сандра О. Замикає неприємний список акторка Міріл Стріп — на думку дизайнера, її творчість чудова, але гардероб жахливий.
Зразками для наслідування в минулому році були, на думку Блеквелла, кінозірки Кейт Уінслет, Анджеліна Джолі, Кеті Холмс, Марша Кросс, Хелен Міррен, а також співачка Бейонс і модель Хайді Клум. Схвалення автора списку заслужили також Барбра Стрейзанд і новий спікер палати представників США Ненсі Пелосі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору