Рівне:

Створення та просування сайтів

Померла Вітні Х'юстон

Культура 12-лют, 2012, 11:469 prov 1 056
Американська співачка і актриса Вітні Х'юстон померла на 49-му році життя в США, повідомляє в ніч на неділю Associated Press з посиланням на представника актриси Крістен Фостер (Kristen Foster).
Смерть у номері готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі констатували лікарі швидкої допомоги, які прибули за викликом персоналу, після невдалих спроб реанімувати її. Про це повідомляє інтернет-портал TMZ, що спеціалізується на новинах про знаменитостей.
У травні 2010 року Х'юстон проходила амбулаторний курс лікування від алкогольної та наркотичної залежності, зауважує РІА "Новости".
Вітні Елізабет Х'юстон (Whitney Elizabeth Houston, народилася 9 серпня 1963) - американська поп, соул і ритм-н-блюзова співачка, актриса, продюсер, фотомодель.
Статус зірки закріпився за Х'юстон після виходу в 1992 році фільму «Охоронець» в якому вона зіграла одну з головних ролей і виконала пісні. Балада «I Will Always Love You» («Я завжди буду любити тебе») з кінофільму стала світовим хітом і визнаним гімном кохання.
Згідно з Книгою рекордів Гіннесса, Х'юстон отримала найбільшу кількість музичних нагород ("The Most Awarded Female Artist of All Time"): 6 «Греммі», 15 «Billboard Music Awards», 21 «American Music Awards», 2 «Emmy», 8 «Soul Train Awards», 12 «NAACP Image Awards», «BET Lifetime Achievement Award» і багато інших.
За версією Американської асоціації звукозаписувальних компаній, Х'юстон - четверта в списку найбільш комерційно успішних виконавців в США, сертифікований тираж записів якої становить 55 млн. одиниць у цій країні.
Журнал «Rolling Stone» включив Х'юстон до списку 100 великих виконавців.
unian.net
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору