Рівне:

Створення та просування сайтів

Мел Гібсон заплатить за свою дитину $10 млн.

Зіркова алея 11-чер, 2009, 09:509 prov 1 735
На що тільки не підеш заради дітей. Відомий актор Мел Гібсон вже виростив сімох, а зараз, як відомо, чекає на восьмого спадкоємця. Причому восьмий малюк, схоже, обійдеться зоряному тату дорожче за останніх в буквальному розумінні слова. Після появи малюка на світ актор заплатить своїй подрузі Оксані Григор’євій 10 мільйонів доларів.
В даний час Мел Гібсон готується до першого судового слухання з питання його розлучення з дружиною Робін. Пара прожила в шлюбі 28 років, але фактично вони розійшлися три роки тому, після того, як Гібсон ледь не потрапив за ґрати за водіння авто в нетверезому стані. Минулого місяця Робін Гібсон подала на розлучення, і тут події почали розгортатися зі скаженою швидкістю.
Через декілька тижнів після заяви про розлучення Мел вивів свою нову подругу Оксану Григор’єву на люди. Буквально через тиждень після появи пари на прем’єрі фільму “Люди Х: Росомаха” в таблоїдах з’явилися плітки про поважний стан Оксани. Нарешті на початку цього тижня Мел під час телешоу з Джеєм Лено підтвердив чутки і жартівливо охрестив себе восьмитатком за аналогією з матір’ю вісьмох близнят Надею Сулеман. Проте актор тут же уточнив, що повторно одружуватися не збирається.
Проте Оксана Григор’єва у програші не залишиться. 39-річна музикантка отримає 10 мільйонів після народження малюка. Також Мел виділятиме на утримання дитини щомісячно 40 тисяч доларів аж до її 18-річчя (це приблизно ще $ 9 мільйонів), і додатково оплачуватиме її навчання.
Говорять, обидві сторони цілком задоволені такою операцією. В принципі, за словами рідних і знайомих пари, на спілкування один з одним у них залишається не так вже багато часу. Мел і Оксана досі не живуть разом під одним дахом і бачаться тільки вечорами, — повідомляє Kleo.ru.

Патріка Свейзі оголосили покійником
Голлівудського актора, 56-річного Патріка Свейзі, завчасно поховали. Звістку про його смерть поширила радіостанція міста Джексонвілль у штаті Флорида, США.
Інформація про смерть хворого на рак підшлункової залози актора потрапила в Інтернет. Про власну смерть Патрік Свейзі прочитав в онлайн-енциклопедії ”Вікіпедія”. Поряд із датою його народження хтось написав дату смерті — 20 травня 2009-го. Актор власноруч виправив помилку.
— Патрік живий, він добре почувається. Насолоджується життям і продовжує лікування, — офіційно заявила наступного дня представниця актора Анет Вулф. — У вихідні він навіть на риболовлю їздить.
Хворобу в актора виявили в березні торік. У грудні Патрік Свейзі зізнався, що рак прогресує. Актор схуд до 47 кг. Повідомив, що лікарі пророкують йому ще два роки життя. В останні місяці почав зніматися в серіалі ”Звір”, де грає агента федеральної розвідки, — передає ГПУ.

У США померла королева блюзу Коко Тейлор
У Чикаго у віці 80 років померла легендарна американська співачка Коко Тейлор, яку за унікальний голос називали Королевою блюзу.
Коко Тейлор померла в одній з клінік Чикаго. Причиною смерті співачки стали ускладнення після перенесеної хірургічної операції, — повідомляє агентство Associated Press.
Вона була однією з небагатьох жінок, які довго і успішно виступали на переважно чоловічій блюзовій сцені.
Коко Тейлор (справжнє ім’я Кора Уолтон) народилася в багатодітній родині на одній із ферм під Мемфісом (штат Теннессі). Прізвисько Коко вона отримала за свою любов до шоколаду.
Творча кар’єра Коко тривала майже п’ять десятиліть, за які вона записала такі всесвітньо відомі композиції, як “Wang Dang Doodle”, “What Kind of Man is This” та “I Got What It Takes”.
Співачку сім разів номінували на премію “Grammy”, але отримала вона її тільки в 1984 році за альбом “Blues Explosion”.

Суд дозволив Мадонні усиновити дівчинку з Малаві
Апеляційний суд Малаві дозволив співачці Мадонні удочерити чотирирічну сироту Мерсі Джеймс.
Як повідомила газета “The Sun”, офіційний дозвіл на опіку дали двоє з трьох суддів, які розглядають апеляцію, а третій зробить аналогічну заяву найближчим часом.
Судді назвали застарілими правила, за якими майбутній усиновлювач має прожити в Малаві не менше 18 місяців.
“Мерсі може починати пакувати валізи. Вона їде в Америку”, - розповіло джерело в суді кореспонденту “The Sun”.
Нагадаємо, 30 березня 20009 року американська поп-зірка Мадонна подала прохання в суд Малаві про усиновлення дівчинки Чіфундо Мерсі Джеймс. Проте суд Малаві відмовив 50-річній зірці, статок якої оцінюється в 300 мільйонів фунтів стерлінгів, в усиновленні. У свою чергу, Мадонна заявила, що не має наміру здаватися, і подала апеляцію на рішення суду.
Зараз Мадонна виховує трьох дітей: усиновленого малавійського хлопчика Девіда Банду, рідних по крові сина Рокко і дочку Лурдес.
Крім того, за інформацією ЗМІ, співачка має намір усиновити ще одну дитину з Африки.

Glamour назвав найефектнішу жінку року
Британський журнал “Glamour” назвав австралійську поп-співачку Кайлі Міноуг (Kylie Minogue) Жінкою року і артисткою року. Церемонія нагородження премії “Glamour Awards” відбулася 2 червня в Лондоні.
У номінації Відкриття року перемогла співачка Кеті Перрі. Найкращою співачкою виявилася Адель, а Найкращим гуртом — Girls Aloud.
Учасниця Girls Aloud Шеріл Коул, яку днями журнал FHM назвав найсексуальнішою жінкою у світі, отримала приз як Найкраща телеведуча року. Спеціальний приз редактора журналу “Glamour” отримала співачка Естель.
Звання Чоловіка року дісталося реперу Каньє Уесту (Kanye West), який став єдиним представником сильної половини людства в лауреатському списку “Glamour Awards”.
Премію “Glamour Awards” щорічно вручає британська редакція популярного модного видання “Glamour”. У 2008 році жінкою року назвали співачку Лілі Аллен, в 2007 році нею стала дружина футболіста Девіда Бекхема і екс-учасниця гурту “Spice Girls” Вікторія Бекхем.
У листопаді 2008 року Найкращих жінок року назвала американська редакція журналу “Glamour”.

Актриса Оксана Акіньшина стала мамою
Відома російська актриса Оксана Акіньшина стала мамою. У 22-річної зірки фільмів “Сестри”, “Зворотний відлік”, “Вовкодав” народився син.
Хлопчик з’явився на світ в одній із клінік Санкт-Петербурга. Батьком хлопчика є чоловік актриси, продюсер Дмитро Литвинов.
Ім’я новонародженого не повідомляється, проте відомо, що Литвинов зняв для дружини окрему палату, в якій він може залишатися на ніч, — повідомляє Life.ru.
За словами Литвинова, мати і дитина почувають себе добре.
Оксана Акіньшина народилася в 1987 році в Ленінграді. Розпочала кар’єру в кіно в 14 років — саме тоді Сергій Бодров-молодший запросив її на роль у своєму фільмі “Сестри”. Відтоді Акіньшина знялася у двох десятках фільмів, серед яких такі відомі стрічки, як “Зворотний відлік”, “Вовкодав”, “Стиляга”, “Райські птахи”. Також Акіньшина зіграла епізодичну роль у голлівудському блокбастері “Перевага Борна”.
Скандального розголосу набуло особисте життя Оксани — вона з 15 років жила в цивільному шлюбі з солістом гурту “Ленінград” Сергієм Шнуровим, який старший від неї на 14 років. Однак після 5 років стосунків пара розлучилася, і минулого року акторка вийшла заміж за продюсера і бізнесмена Дмитра Литвинова. Пара познайомилася за два місяці до весілля на одному із заходів “Кінотавра”.

За матеріалами інтернет-видань
Life.ru, Associated Press, ГПУ, Kleo.ru, ИТАР-ТАСС
сторінку підготував Степан МОЛЧАН, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору