Рівне:

Створення та просування сайтів

Найкрасивіші й найпотворніші ноги в шоу–бізнесі

Зіркова алея 12-кві, 2007, 20:219 prov 2 241
У результаті найбільше голосів отримали стрункі ноги актриси й моделі Келлі Брук. Брук, відома за фільмами “У бруді”, “Пограбування по-італійськи”, “Різник – листи з пекла”, незадовго до цього була визнана також і володаркою найрозкішнішого бюсту Голлівуду. Отже, ідеальні пропорції фігури актриси не втомлюються вражати глядачів. Минулого року вчені університету штату Техас офіційно підтвердили, що співвідношення розміру талії і стегон Брук дорівнює 0,70588253, тобто ідеальне. У 2005 році журнал FHM назвав її найсексуальнішою жінкою світу.

Що ж до нового опитування, то до десятки володарок найкрасивіших ніжок, окрім Келлі Брук, також увійшли: модель Кейт Мосс, співачка Бейонс Ноулс, актриса Кемерон Діаз, 20-річна голлівудська актриса Міша Бартон, світська левиця Періс Хілтон. Гідно було також оцінено ноги топ-моделі Ель Макферсон, співачки Крістіни Агілери, 20-річної моделі й нареченої нападаючого збірної Англії Вейна Руні Колін Маклафлін, а також ноги Шеріл Коул, дружини захисника лондонського “Челсі” Ешлі Коула.

Також читачам журналу було запропоновано вибрати найбільш некрасиві ноги в шоу-бізнесі. Респонденти практично одностайно вирішили, що найбільш некрасиві ноги має Вікторія Бекхем, дружина Девіда Бекхема. До невтішного списку найбільш некрасивих ніг також увійшли Ніколь Річчі, Мадонна й Террі Хатчер.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору