Рівне:

Створення та просування сайтів

Гуляй душа

Спорт 31-бер, 2005, 17:299 prov 1 522
18-річна Колін повинна була залишитися на іспанському острові до середини тижня, проте розкута поведінка панночки змусила Уейна, якому “доброзичливці” продемонстрували фото Маклафлін, яка тримається за руки з привабливим барменом, вжити заходи.

Втім, відпочинок Колін на Тенеріфе також почався з скандалу. У перший же вечір перебування на острові вона разом з трьома подругами затіяла бійку в нічному клубі. Коли до нетверезих британок, що знаходилися на танцмайданчику, спробувала приєднатися місцева дівчина, гості почали кричати, бити і дряпати іспанку. Втрутилася охорона, яка виштовхала Колін з подругами на вулицю, де бійка продовжилася. На допомогу аборигенці прийшли ще дев’ять панночок, внаслідок чого Маклафлін була змушена ретируватися з місця битви.

“Дивитися на все це було вкрай неприємно. Здавалося, що Колін сама шукала привід для колотнечі”, – заявила співробітниця клубу, до речі, англійка.

На цьому пригоди дівчини Уейна Руні на Тенеріфе не закінчилися. Рейс, яким Колін Маклафлін повинна була покинути острів, був затриманий на три години, протягом яких розгнівана персона перебувала в аеропорту.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору