Рівне:

Створення та просування сайтів

Перші жертви купального сезону

Кримінал 22-чер, 2006, 15:529 prov 1 037
Подруги-школярки, їдучи велосипедами на ставок, навіть не підозрювали, що для 11-річної Іринки купання закінчиться трагічно…
Як повідомили в ГУ МНС у Рівненській області, четвертокласниця Іринка, учениця Мушнянської школи, що в Рокитнівському районі, вирішила з подругами на велосипедах поїхати до місцевого ставка, щоб покупатися. Незважаючи на те, що не вміла плавати, спокійно зайшла у став. Подруги почали бавитися у воді. Ірина, потрапивши на глибоке місце водойми і не відчувши під собою дна, почала тонути. Товаришки потопаючої теж розгубилися і не знали, що робити. Саме в цей час на другому березі ставка відпочивали старші дівчата – учениці випускного класу. Вони й кинулися на допомогу Ірині. Школярку витягнули з води, вона ще була живою, але, на жаль, першої медичної допомоги ніхто з присутніх надати дитині не зміг. Коли на місце пригоди викликали медсестру, то вона змушена була констатувати смерть четвертокласниці.
Розслідуючи обставини трагедії, співробітники МНС з’ясували, що мати знала, що дівчинка не вміє плавати, але купатися їй не забороняла.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору