Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятуючи доньку, загинуло молоде подружжя

Кримінал 21-чер, 2007, 20:419 prov 1 257
29-річний володимирчанин Олексій та його 32-річна дружина Віта заздалегідь запланували разом зі своїми двома дітьми, 7-річною Богданкою та на рік молодшим Олегом, виїхати вихідного дня „до води”. На Біле озеро, що знаходиться неподалік, вирішили не їхати, оскільки там зазвичай немає де яблуку впасти, тому місцем відпочинку обрали річку Горинь, що в селі Нетреба. Але й тут подружжя побачило, що місцевий пляж був вщент заповнений людьми. Тому, порадившись, вирішили підшукати нове місце для відпочинку.

Начальник ЦП ГУ МНС України в Рівненській області Богдан Мамчур розповідає, що подружжя вирішило піти подалі від великого скупчення народу. Тож сім’я подолала близько одного кілометра лісовим масивом, щоб знайти більш-менш придатне місце для відпочинку. Глава родини почав розкладати речі, а маленька Богданка попрямувала до річки. Як відомо, Горинь славиться своєю швидкою течією, тому, як тільки дитина ввійшла у водойму, бурхлива річка підхопила її та понесла на глибину. Дівчинка почала кликати на допомогу. Батько відразу кинувся рятувати Богданку. І хоч Олексій умів плавати, але й він не справився з стихією й потрапив у вир. Дружина була на березі разом із шестирічним сином Олегом, але коли вона побачила, що й Олексій почав тонути, кинулися рятувати близьких людей. На жаль, чоловік із дружиною та 7-річною донькою потонули. За цим страшним видовищем спостерігав 6-річний Олег, який, незважаючи на свій вік, поступив по-дорослому — побіг кликати на допомогу. Але коли прибігли люди, то на поверхні води жертв стихії видно не було. Глибока річка затягнула всіх на дно.

Так трагічно закінчилося купання в необладнаному для цього місці для молодої сім’ї. Річка забрала чергові життя, а 6-річного Олега навіки позбавила мами, тата та старшої сестрички Богданки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору