Рівне:

Створення та просування сайтів

СТАЛИ ВІДОМІ СТАРТОВІ П»ЯТІРКИ МАТЧУ “ВСІХ ЗІРОК”

Спорт 09-лют, 2006, 10:379 prov 1 187
Китайський центровий “Х»юстон Рокетс” Яо Мін і снайпер “Лос-Анджелес Лейкерз” Кобі Брайант виявилися лідерами за підсумками голосування вболівальників, які вибирали стартові склади на матч “Всіх зірок” НБА. Центровий “Майамі Хіт” Шакіл О»Ніл став п»ятим гравцем в історії Ліги, якого в тринадцяте поспіль вибрали в команду “Всіх зірок”.
Мін і Брайант увійшли до збірної зірок Заходу. Окрім них у складі Заходу матч розпочнуть форвард “Х»юстон Рокетс” Трейсі Макгрейді, Тім Данкан з “Сан-Антоніо Сперз” і найцінніший гравець минулого сезону Стів Неш з “Фінікс Санз”. Варто відзначити, що за Міна віддали 2 342 738 голосів, а за Брайанта — 2 271 631.
При цьому китайський баскетболіст пропустив 21 матч через проблеми з великим пальцем лівої ноги. У нинішньому сезоні особливими досягненнями він не похвалиться, тоді як Брайант є кращим снайпером НБА.
У складі збірної Сходу найбільше голосів отримав Леброн Джеймс з “Клівленд Кавальєрс”. Слідом йдуть Шакіл О»Ніл, Аллен Айверсон з “Філадельфії Сіксерз”, Джермейн О»Ніл з “Індіани Пейсерз” і Дуейн Вейд з “Майамі”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору