Рівне:

Створення та просування сайтів

СТУДЕНТІВ НЕ “ГВАЛТУВАТИМУТЬ”

Актуально 26-січ, 2006, 10:269 prov 1 149
33 відсотки голосів виборців – саме стільки на виборах до обласної та міської рад Рівненщини планує набрати Український народний блок Костенка-Плюща. Про це авторитетно заявив голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній, який стоїть першим у списку блоку на виборах до обласної ради.
Пан голова ОДА запевнив, що кожен, хто у списку блоку Костенка-Плюща шукатиме олігархів, корупціонерів чи представників старої влади, марно витрачатиме час. Мовляв, таких людей ми не ведемо до влади. Також самовпевнений Червоній заявив, що не бачить серйозних конкурентів на виборах до Рівненської міської та обласної рад, бо вони «не мають чіткої ідеології», а слова і справи блоку, до якого належить голова РОДА, за його ж словами, не розходяться між собою. А що ж до союзників, то вони у ході передвиборчої кампанії, безумовно, з»являтимуться, бажаючі є й нині. Голова Рівненського обласного осередку УНП, народний депутат Сергій Олексіюк бачить можливість співпраці з Партією зелених.
Ректор Рівненського державного гуманітарного університету Руслан Постоловський та ректор Національного університету водного господарства та природокористування Василь Гурин, які є безпартійними, але знаходяться у перших п»ятірках списку блоку Костенка-Плюща на виборах до обласної та міської рад, відповідно, у свою чергу пообіцяли, що не чинитимуть тиску на волевиявлення студентів. Адже права на законодавчому рівні для всіх партій і блоків визначені рівні, тому забороняти комусь зустрічатися зі студентами вони не будуть. Лише антипрезидентські гасла змусять Руслана Постоловського припинити таку зустріч. Та в будь-якому разі, та кількість студентів, яка побажає зустрітися з представниками тих чи інших політичних сил, вкаже на авторитет останніх.
Також голова облдержадміністрації висловив свою думку про те, хто може стати новим мером Рівного. За словами Василя Червонія, надзвичайно великі шанси посісти цю посаду у директора «Рівнеоблводоканалу» Володимира Хомка. Адже він – патріот України і «не відстоює інтереси Росії, як нинішній міський голова Віктор Чайка».
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору