Рівне:

Створення та просування сайтів

Міністр проти голови

Кримінал 09-бер, 2006, 13:079 prov 1 293
Ніяк не можуть помиритися голова Рівненської ОДА Василь Червоній зі своїм земляком міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком. Ось і нещодавно лідер партійного списку Українського Народного Блоку Костенка-Плюща до Рівненської обласної ради від згаданого вище блоку звернувся да пана Луценка з пропозицією провести теледебати.
Як повідомили з ЦЗГ УМВС України в Рівненській області, Василь Червоній пропонує проведення їх за посередництва ведучого на будь-якому з рівненських телеканалів у зручний для Юрія Луценка час. Але, на жаль для пана голови, міністр внутрішніх справ України дав відкоша Василю Червонію. У своєму листі-відповіді він, зокрема, зазначив: «Шановний пане Василю! У відповідь на Ваше запрошення участі в теледебатах повідомляю, що згідно із Законом України « Про вибори народних депутатів України» працівники правоохоронних органів не мають права проводити передвиборчу агітацію. До речі, так само, як представники органів виконавчої влади.
Обговорення ж з Вами проблем міліції і криміногенної ситуації в країні я вважаю неприйнятним. Спочатку пропоную розібратися зі своїм найближчим оточенням, деякі особи з якого проходять по кримінальним справах, починаючи від шахрайства і корупції, закінчуючи хуліганством і застосуванням зброї».
Чогось здається, що на цьому дискусія двох політиків не закінчилася. Тож, незабаром можна чекати і на продовження цієї суперечки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору