Рівне:

Створення та просування сайтів

ВТРАТИЛА БАТЬКА І БРАТА

Кримінал 26-січ, 2006, 10:349 prov 938
Тривалий час 65-річний мешканець міста Корця Сергій С. та його донька потерпали від побоїв 35-річного родича Миколи. Чоловік доволі міцної статури систематично знущався над своїми батьком і сестрою, аж доки не переборщив. Через півтори доби після чергової порції знущань, повернувшись із горе-заробітків, він помітив в оселі бездиханне батькове тіло.
Чоловік міліцію повідомляти не поспішав. Як завжди, добряче перебуваючи напідпитку, не міг усвідомити, що вчинив тяжкий злочин. У сусідній кімнаті лежав мертвий батько, а син ще півдоби робив спробу підбадьоритися черговою порцією спиртного.
Родинні стосунки у цій сім»ї були доволі дивними. У будинку, розділеному на дві частини, часто чулися брудна лайка, стогони і крики. Скарги до місцевої міліції не надходили, хоча правоохоронці й робили спробу навести лад між близькими. Трійка шкоди нікому не завдавала, чубилися періодично між собою, та й годі. Батько з донькою жили в одній половині хати, син – у другій. Звичний ритм їхнього життя незмінно заливався оковитою, а збуджені нервові клітини негативом виплескувались із лайкою один на одного. Як завжди, перемагав 35-річний Микола, якого природа не обділила фізичними задатками. Ніколи не сходили синці з тіл батька й сестри. Дійшло до того, що 34-річна Оксана вільно почувалася тільки тоді, коли деспота не було вдома, за його ж присутності пересиджувала в шафі.
Судово-медична експертиза, звісно ж, встановить причини смерті 65-річного Сергія. Поламані ребра, щелепи, під»язикова кістка — набір травм, котрі призвели до летального кінця. Син бив батька ногами, не жаліючи, та, напевне, й добре не усвідомлюючи, що робить. Проти нього, за підозрою у скоєному злочині, порушили кримінальну справу.
Олена КУЗЬМЕНКО, інспектор ЦЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору