Рівне:

Створення та просування сайтів

Згоріла живцем

Кримінал 14-гру, 2006, 14:419 Lobanovskiy 882
Вірогідно, прокинувшись, жінка намагалася виповзти з кімнати…
Ця трагедія трапилася у селі Моквин Костопільського району у будинку 55-річного Миколи, його співмешканки Людмили, її матері та 19-річного сина Василя.
Як повідомив інспектор ЦП ГУ МНСУ в Рівненській області Дмитро Мельник, напередодні вся родина, окрім господаря оселі (той якраз перебував у лікарні), зібралася відзначити отримання пенсії Людмилиної матері. Онук запросив двох своїх друзів по чарці, а згодом підійшов і сусід. Оскільки в хатині було холодно, то вирішили ввімкнути саморобний обігрівач. Після 23 години гості розійшлися по домівках. Людмила лягла спати у себе в кімнаті, а онук з бабусею залишилися ночувати у теплій літній кухні.
Близько п’ятої години ранку, вийшовши на подвір’я, побачив, що будинок поруч палає. Чоловік відразу побіг до літньої кухні будити людей. Ті за мить повибігали з задимленого приміщення. За хвилину вони згадали, що всередині знаходиться Людмила.
На пожежу збіглися сусіди, які спробували відчинити двері, але ті не піддавалися. І тоді вони вибили вікно, що спричинило ще більше загорання. А в палаючу садибу ніхто більше зайти не наважився.
Прибувши на місце трагедії, пожежники загасили вогонь. Але, на жаль, жінку врятувати не вдалося.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору