Рівне:

Створення та просування сайтів

Покинув на дорозі помирати

Кримінал 07-гру, 2006, 15:229 Lobanovskiy 1 017
Після цього вирішив не рятувати потерпілу, а зникнути, сподіваючись на те, що свідки нічого не побачать. Але не все так сталося, як гадалося…

Як повідомили в прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області, ця пригода сталася буденного дня близько 14.00 години. 9-річна Олександра Т. поспішала додому і вирішила перейти дорогу у невстановленому місці, поза пішохідним переходом. Але такий маневр учениці ЗНЗ №1 міста Острога не вдався, бо по шляху якраз проїжджав автомобіль «Форд-Транзит», який і збив дівчинку. Незважаючи на те, що на вулиці був день і народ поспішав на робочі місця з обіду, водій вирішив покластися на мовчазність свідків і накивав п’ятами з місця пригоди.
Серед випадкових перехожих знайшлися люди, які зателефонували до міліції і повідомили про пригоду. Черговий відділу ДАІ терміново зорієнтував наряди дорожньо-патрульної служби на затриманння порушника. Було перекрито ймовірні шляхи руху автомобіля. Його затримав поблизу Здолбунова наряд у складі старшого інспектора ДПС Віктора Скрашевського та інспектора ДПС Анатолія Гринчука. Горе-водія доставили в Острозький міськрайвідділ міліції. Встановлено, що мікроавтобусом Ford Transit керував 44-річний водій Василь П., житель міста Рівне, приватний підприємець.
Щодо дівчинки, яку збив бізнесмен, то вона отримала травми у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струс головного мозку та перелом кісток носа. Її швидка доправила до неврологічного відділення Острозької ЦРЛ, де вона проведе декілька тижнів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору