Рівне:

Створення та просування сайтів

НА ДОПОМОГУ В АЛЧЕВСЬК

Кримінал 02-лют, 2006, 10:419 prov 1 057
В п»ятницю, 27 січня, під час колегії Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи розглянули стан справ з ліквідації наслідків аварії на магістральному теплопроводі в місті Алчевську Луганської області.
Нагадаємо, що аварія сталася в цьому Луга-нському райцентрі ще 22 січня. Саме цього надмо-розного дня стався прорив труби центральної коте-льні міста. Внаслідок чого без теплопостачання залишилися понад 600 житлових будинків.
У зв»язку з ситуацією, що склалася, міністр Віктор Балога поінфо-рмував, що в місто активно надходить допомога з різних регіонів України. Мова йшла, в першу чергу, про прибуття в Алчевськ висококваліфікованих фахівців з усім необхідним для відновлювальних робіт обладнанням та технікою. Керівник МНС також відмітив оперативні дії адміністрації Укрзалізниці, завдяки чому до Алчевська вже прибула тисяча фахівців зі своїм споря-дженням.
Як повідомили з ГУ МНС України в Рівненській області, одними з перших на допомогу луганчанам відправилися три бригади в кількості 11 чоловік для аварійно-відновлювальних робіт з Рівненщини, забезпечені усім необхі-дним для ремонтних робіт обладнанням. Таким чи-ном, завдяки оперативній та професійній допомозі з усіх регіонів України можна з упевненістю заявити, що наслідки аварії в Алчевську будуть повністю ліквідовані впродовж найближчих 10 днів, що значно раніше, ніж планувалося на початку відновлювальних робіт.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору