Рівне:

Створення та просування сайтів

УГОНЩИКИ ПОЛЮЮТЬ НА “АУДІ А6”

Кримінал 02-лют, 2006, 10:429 prov 984
Зовсім нещодавно ми писали про те, що від готелю “Мир”, що у Рівному, був угнаний автомобіль марки “Ауді А6”, власником якого був громадянин Данії. Тоді скандинав залишив свій “Ауді” шостої моделі на-впроти готелю, але, пове-рнувшись, автомобіля не застав. Пошуки його про-довжуються і донині.
Тепер подібна ситуація трапилася вже з україн-цем. Як повідомили з прес-групи першого МРВ ВДАІ УМВС, 27 січня близько 17 години у невідомому на-прямку знову зник легко-вий автомобіль марки „Ауді А6”. Його власник залишив іномарку на декілька хви-лин на вулиці Полуботка, поблизу СДПЧ-1. Як і в ситуації із датчанином, потерпілий, повернувшись на місце, де залишив авто, його там уже не застав. На розшук темно-синього легковика 1998 року випуску із державними номерними знаками ВК 0149 АС чергова частина відділу ДАІ в області негайно орієнтувала весь особовий склад. Завдяки злагодженим діям правоо-хоронців авто українця вдалося розшукати.
Наразі триває пошук Ауді датчанина. Державто-інспекція звертається до всіх, хто був свідками чи володіє будь-якою інфо-рмацією з приводу місце-знаходження першого автомобіля, повідомити за номерами телефонів: 63-58-21, 29-28-21 або ж 02. А водіям, власникам “Ауді А6”, хотілося б порадити пильнувати свої транспо-ртні засоби. Схоже, зараз ця марка авто дуже при-вертає увагу угонщиків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору