Рівне:

Створення та просування сайтів

ВИКРАЛИ АВТО СКАНДИНАВА

Кримінал 19-січ, 2006, 10:129 prov 948
Не щастить чомусь іноземцям, які приїжджають на Рівненщину, без пригод повернутися додому. Минулого тижня не поталанило журналісту із Франції, у якого злодії в Костополі поцупили рюкзак із речами. Цього разу не пощастило вже скандинаву, у якого викрали автомобіль.
Як повідомила інспектор першого МРВ ДАІ Світлана Дроздюк, ця подія трапилася 13 січня. Громадянин Норвегії вирішив залишити свою машину біля готелю “Мир” без нагляду. Чи то дуже довіряв своїй сигналізації, чи то думав, що на його “АУДІ А-6” 1999 року випуску в Рівному ніхто й не поласиться. Але факт залишається фактом: коли він вийшов з приміщення готелю, то помітив, що автомобіля вже не було. Тож скандинав негайно звернувся до рівненських правоохоронців з проханням знайти його автомобіль. Але поки що “АУДІ А-6” темно-синього кольору з державним номером DN РР 26910 міліціонери так і не знайшли.
Тож державтоінспекція звертається до всіх свідків і тих, хто має хоч якусь інформацію щодо цієї події, повідомити у чергову частину відділу ДАІ за номером: 63-58-21, 29-28-21.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору