Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 09-лют, 2006, 10:249 prov 798
КУЗНЕЦОВСЬК
Атомники Рівненської АЕС не залишились байдужими до чужої біди. Відділ аварійного реагування ВП РАЕС сформував та відправив спеціалізовану бригаду для ліквідації надзвичайної ситуації, що склалась на Луганщині. Бригада рівненських атомників нараховує 6 чоловік. Очолює її Володимир Дьяков, заступник начальника відділу з охорони праці.

МЛИНІВ
500-літтю Млинова буде присвячена книга, яка незабаром вийде у світ. Спонсорує видання селищна рада, а також підприємці Олег Шевчук, Володимир Чайка, Микола Касянчук. Долучилися до видавничої справи й «Агропроменерго», ВАТ «Рівнегаз», держлісгосп, ремонтне шляхово-будівельне управління та брати-благодійники Петро і Павло Луцюки.

РОКИТНЕ
5 лютого в райцентрі провела конференцію районна організація партії «Третя сила». В конференції прийняло участь 350 чоловік. Були представлені майже всі населені пункти району. Про підтримку «Третьої сили» на конференції заявила Спілка Промисловців і Підприємців Рокитнівського району, про що присутніх повідомив голова правління Спілки Віталій Чернякович.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору