Рівне:

Створення та просування сайтів

Влада області байдужа до простих громадян

Актуально 23-лют, 2006, 10:019 prov 1 209
Про це під час недавнього візиту заявив екс-секретар РНБО, один із лідерів виборчого блоку «Наша Україна» Петро Порошенко. Ключовою проблемою для мешканців нашої області є не надзвичайно високий рівень безробіття та злочинності, а байдужість влади до проблем простих громадян. За словами Петра Порошенка, таку інформацію оприлюднив Центр соціальних досліджень ім. О. Разумкова. Київський гість оприлюднив ще одне експертне дослідження того ж центру — Партія регіонів на Рівненщині має вищий рівень довіри, ніж блок Костенка-Плюща.
— Я хотів би, щоб була чітко зрозуміла позиція блоку «Наша Україна». Ми — за об»єднання усіх політичних сил Майдану, — наголосив Порошенко.
Крім того, він проаналізував здобутки й невдачі помаранчевої влади. На його думку, за рік, що минув, доброго в Україні зроблено чимало. Це, зокрема, детінізація економіки, демократизація суспільства, свобода слова. Втім, про деякі рівненські ЗМІ Петро Порошенко зовсім іншої думки. Він сказав, що соромиться статей, надрукованих на шпальтах місцевого часопису «Волинь».
Наталія ЛЕВЧУН,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору