Рівне:

Створення та просування сайтів

Міф про маніяка розвіяно

Кримінал 23-лют, 2006, 10:049 prov 1 167
Після того, як 6 лютого на вулиці Київській біля будинку №65 знайшли вбитою викладачку Рівненського державного технікуму економіки та підприємництва 26-річну Інну Л., по місту поповзли чутки про те, що це вбивство — справа рук маніяка, який полює на жінок. І нібито після цього випадку в обласному центрі знайшли ще двох вбитих жінок. Але зараз можна сказати, що вбивство молодої жінки вже розкрито. І це справа рук далеко не маніяка чи серійного вбивці, а … чоловіка покійної.
25-річного Ігоря, чоловіка Інни Л., затримали за ­підозрою у злочині ще в той вечір, коли було скоєне вбивство, на три доби. Але за поданням міської прокуратури цей термін збільшили до 10 діб. З Ігорем були проведені слідчі дії, зокрема, як розповів прокурор-криміналіст прокуратури Рівненської області Анатолій Перетятко, Ігор пройшов тест на детекторі брехні під цікавою назвою «Поліграф». І він показав, що чоловіка справді справедливо підозрювали в цьому страшному злочині. 16 лютого Ігор зізнався у скоєному. Зараз він прагне допомогти слідству і надає правоохоронцям вичерпну інформацію.
Ігор, як розказують сусіди, був звичайним чоловіком, не зловживав спиртним, допомагав доглядати за своєю 3-річною донькою Євою. Працював у банку «Аваль». Закінчив з відзнакою Тернопільську академію народного господарства. Що ж змусило чоловіка піти на такий тяжкий крок?
Зараз відомо, що Ігор виношував план вбивства Інни понад тиждень. У нього була коханка із Запоріжжя, старша за Ігоря на сім років. Можливо, саме любов до цієї жінки змусила Ігоря піти на вбивство дружини. Хоча існує й інша версія — що вбив свою дружину Ігор через кредит, який вони взяли в банку. І нібито в разі смерті одного із подружжя кредит погашався б страховою компанією. Але це лише чутки…
В той же день, 6 лютого, Ігор все-таки вирішив раз і назавжди покінчити зі своїм колишнім коханням. Набравши номер мобілки дружини, викликав її за гуртожиток, у якому вони мешкали. Саме там він і наніс смертельні травми жінці, а сам, не подумавши навіть про свою доньку Єву, яка залишилась одна в кімнаті, пішов до квартири на вулицю Данила Галицького, в якій вони в майбутньому планували жити…
Наразі Ігорю пред»явлено звинувачення у навмисному вбивстві за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Його перевели з ізолятора тимчасового утримання міського відділу міліції до СІЗО, де підозрюваний перебуватиме до судового засідання і чекатиме вироку суду. Ігорю «світить» позбавлення волі від 7 до 15 років. За цей час його донька вже буде дорослою і навряд чи вона колись вибачить свого тата.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору