Рівне:

Створення та просування сайтів

ВБИВСТВО НА КИЇВСЬКІЙ

Кримінал 09-лют, 2006, 09:479 prov 925
У вівторок спокій міста Рівного порушила страшна звістка: по-звірячому вбили 26-річну жінку. Її знайшов випадковий перехожий близько 19.30 біля будинку №65, що на вулиці Київській, недалеко від супермаркету “Сільпо”. Жінка ще була жива, але рана, яку яку їй завдали, була смертельною. Медики, котрі виїхали на місце жахливого злочину, констатували в неї колото-різану рану шиї. Якщо говорити простіше, жінці перерізали трахею, від чого вона зійшла кров»ю.

Жіночка, яка допомогла знайти місце злочину, зробила висноіок, що нормальна людина такого зробити не могла і, глянувши на величезного пітбуля, який був з нею, сказала, що без нього на вулицю більше не виходитиме ввечері.
Як повідомили з обласної прокуратури, молода жінка була родом із Житомирської області. Жили вони разом із чоловіком у гуртожитку Рівненського державного технікуму економіки та підприємництва, вихову-вали трирічну дитинку. Отримавши фінансову освіту, жінка влаштувалась на роботу у нашому обласному центрі. Працю-вала, і все нібито було добре...але лише до 6 лютого 2006 року. Рівняни, напевне, пам»ятають, як минулого року також цього ж забобонного числа, 6 жовтня, поплатилась життям молода працівниця цигаркового кіоску. Інколи робиться моторошно від таких співпадінь.
Жінку, до речі, не пограбували і не згвалту-вали, як повідомили деякі любителі сенсацій. При собі в неї знайшли кредитну карточку, ка-блучку, сережки, та й дублянки з жінки ніхто не зняв.
Зараз слідчі працюють над тим, щоб знайти бузивіра. Порушено кримі-нальну справу за статею 115 ч. 1 – навмисне вбивство. Але вже ніщо не поверне маму для трирічної дитини.
P. S. Фотографуючи місце, де відбувся цей страшний злочин, фотоа-парат двічі не зміг зафі-ксувати обраний план. Лише за третім разом вдалася фотографія, але зображення вийшло дово-лі-таки містичним і зага-дковим. Хтозна, можливо, душа замордованої жінки ще не покинула того місця, де вона попрощалася з тілом…
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору