Рівне:

Створення та просування сайтів

Намагалися вбити суддю…

Кримінал 02-чер, 2005, 15:599 prov 1 179
27-річні Сергій та Олександр нещодавно повернулися із тюрми. Довго не довелося радіти свободі, бо вже за тиждень вони знову “забезпечили” собі майбутнє – вчинили замах на життя судді Млинівського районного суду Алли Б., а, простіше кажучи, хотіли вбити жінку.
– Хлопці проникли через балкон до помешкання судді о 5 годині ранку, – розповідає прокурор-криміналіст прокуратури Рівненської області Анатолій Перетятко. – Вони завдали 42-річній жінці численних колото-різаних ран.
Цей безпрецедентний випадок був зазадалегідь спланований підозрюваними. Справа в тому, що одному із зловмисників пані суддя колись винесла вирок, який передбачав позбавлення волі. Коли хлопець зустрів жінку, то пообіцяв з нею поквитатися. Для цього попросив допомоги у свого горе-друзяки, якому теж довелося посидіти за ґратами. Прихопивши із собою ножа, вони напали на жінку та завдали їй 12 колото-різаних поранень. Та судді пощастило вирватися із рук злочинців і покликати на допомогу. Хлопці, усвідомивши небезпеку, вирішили покинути квартиру жінки. На місце події приїхала швидка допомога і зараз потерпіла перебуває у лікарні. А зловмисників затримали правоохоронці аж у Львові. Наразі у Млинові працює слідча група.Порушено кримінальну справу ст. 379, 15, ч. 2, 115 ст. (замах на вбивство).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору