Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові підліток поранив жінку, яка його підгодовувала

Львівська область 28-сер, 2012, 16:489 prov 956
Підліток напав на працівницю фаст-фуду у Львові. Добра жінка впустила 15-річного хлопця до приміщення нічного кіоску й нагодувала його. Юнак попоїв і віддячив добродійці, встромивши їй у живіт ножа.
Пригода сталася у середмісті Львова близько 5-ї ранку в одному з кіосків, де готують страви швидкого приготування. Постраждала знала свого кривдника. Хлопець з неблагополучної родини викликав у неї співчуття. Тож жінка частенько підгодовувала його. Того ранку теж вирішила пригостити підлітка.
Людмила Дячок, в.о. керівника відділу ГУ МВС України у Львівській області:
- В цю ніч вона його також пустила до середини кіоску, вона його нагодувала і вона лягла, прикемарила собі. Вона хлопчині довіряла, можна так сказати. Це вже було під ранок, година 5-та ранку, і він кухонний ніж, який там лежав, то не його, і він їй встромив ножа в живіт.
Збагнувши, що накоїв, юний лиходій утік. Його ж доброчинниця спромоглася покликати на допомогу. 37-річна жінка перебуває в лікарні.
Тарас Федоренко, лікар:
- Доставлена в шоковому стані. Невідкладно подана в операційну. Виконана невідкладна ургентна операція. Забрано сторонній предмет з тіла і черевної порожнини.
Підлітка розшукували кілька днів - увесь цей час він переховувався на дачному масиві під Львовом. Там його й затримали. Юнак у всьому зізнався. А втік, бо думав, що порішив жінку. Міліціянти порушили кримінальну справу. Та чи покарають хлопця за замах на вбивство, невідомо.
Людмила Дячок, в.о. керівника відділу ГУ МВС України у Львівській області:
- Зі слів матері, в хлопчика бувають психічні розлади. Оскільки він в дитинстві отримав травму внаслідок ДТП.
Єдине запитання, на яке затриманий не дав відповіді - це чому намагався вбити свою добродійницю?
Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк
НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору