Рівне:

Створення та просування сайтів

Претендент знову став директором

Новини регіону 02-бер, 2006, 10:219 prov 1 087
Більше місяця тому у Млинівському державному технікумі ветеринарної медицини відбулися вибори претендента на заміщення вакантної посади директора цього навчального закладу, бо у листопаді минулого року закінчився контракт Міністерства аграрної політики України з директором технікуму В’ячеславом Яцкевичем. Відтак у відповідності до статті 33 Закону України «Про вищу освіту» було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади керівника навчального закладу.
Претендувати на директорську посаду виявили бажання викладачі технікуму Володимир Рожкевич, Василь Сироватка, колишній викладач Петро Хомич, млинівчанин Георгій Телегуз та рівнянин Іван Чабан. Щоправда, з передвиборчої дистанції до загальних зборів колективу веттехнікуму «зійшов» Георгій Телегуз — комісія Мінагрополітики не допустила його до участі у конкурсі, оскільки він не має стажу педагогічної роботи.
Уже під час зборів з виборчих перегонів зняв свою кандидатуру Іван Чабан. У результаті таємного голосування збори трудового колективу технікуму ветеринарної медицини засвідчили: більше вісімдесяти відсотків працівників віддали голоси за В’ячеслава Яцкевича, котрий, до речі, очолював цей навчальний заклад минулі п’ять років.
Майже місяць пан В’ячеслав перебував у статусі претендента на посаду директора, а з 8 лютого цього року Мінагрополітики України згідно із результатами зборів поновило з ним контракт на п’ять років. Тепер у нього знову безліч клопотів: обладнання комп’ютерного класу з підключенням до мережі Інтернет, забезпечення електронними навчальними посібниками, завершення будівництва стадіону, здобуття для технікуму статусу коледжу. Саме ці та інші конкретні кроки власної програми В’ячеслав Яцкевич запропонував трудовому колективу.
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору