Рівне:

Створення та просування сайтів

З повагою до людей

Новини регіону 02-бер, 2006, 10:219 prov 1 149
Нещодавно довелося мені побувати не лише на прийомі в начальника 4-го міжрайонного відділення ВДАІ в Сарненському МРЕВ, Олександра Олійника, а й бути упродовж двох днів в якості громадського спостерігача щодо обслуговування того контингенту людей, які реєструють та знімають з обліку транспортні засоби, здають екзамени з «Правил дорожнього руху» або просто приходять на прийом за різними довідками.
Найперш, що вразило мене — це велика чуйність, професіоналізм і відданість праці. Пану Олександру притаманні такі моральні якості, як відкритість, простота, щирість, тактовність, вміння до кінця вислухати співрозмовника. Він не з тих керівників, що полюбляють відсиджуватися в службових кабінетах . Його можна побачити в інформаційній залі, коридорі, в інших кабінетах та на території установи, де він постійно спілкується з людьми
Про Олександра Олійника почув я і від його підлеглих, як про людину, якій притаманні високоморальні цінності. І дай Бог, щоб і надалі у цього керівника вистачило сил і мудрості керувати злагодженим і дружнім колективом, де кожен знає свою працю.
Леонід ШИШКОВ,
Депутат Степанської селищної ради
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору