Рівне:

Створення та просування сайтів

Цвинтарні злодії

Кримінал 16-чер, 2005, 12:069 prov 1 197
Нині кожен заробляє на життя, як може. Є й такі, які й не проти поживитися за рахунок чужої праці. А ще гірше, коли люди заради грошей посягають на моральні цінності та святині, знищуючи їх.
Нещодавно такий прикрий випадок стався у Сарнах, повідомили з прес-групи ВДАІ УМВС України в Рівненській області. 10 червня виконуючий обов’язки командира Сарненської окремої роти ДПС ДАІ капітан міліції Анатолій Босюк разом зі своїм заступником близько шістнадцятої години проїжджали вулицею Московською, що в Сарнах. Біля цвинтаря вони помітили дітей, які щось носили поміж могилами. Зупинивши патрульний автомобіль, Анатолій Босюк разом з помічником увійшли на цвинтар. Діти, побачивши правоохоронців, почали втікати. Але їх все-таки вдалося затримати, працівники міліції з’ясували, що діти нищили хрести, а елементи з кольорового металу забирали з собою.
Двоє дітей – місцеві мешканці, а третій зловмисник – громадянин республіки Молдова, який нелегально перебував на території України. Як виявилося, це вже п’ятий прихід хлопців на цвинтар з метою “видобутку” металу. А загалом вони викрали насадки до огорожі могил, а також 17 металевих хрестів. Наразі за фактом злочину проводиться слідство.
Марина ДАНИЛЮК,
Сарни.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору