Рівне:

Створення та просування сайтів

Перші «жертви» відеопатруля

Кримінал 07-вер, 2006, 14:599 prov 861
Рівненська область стала першою в державі, де працівники ДАІ матимуть у своєму розпорядженні відеокамеру. Це нововведення має зменшити конфліктні ситуації, які виникають між водіями та інспекторами дорожнього руху.
Як повідомили в прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області, тепер перед виїздом на службу патрульний автомобіль матиме табличку із написом «Відеопатруль». Основна увага приділятиметься водіям, які свідомо чи грубо порушують правила дорожнього руху. Авто із відеокамерою будуть патрулювати не лише в Рівному, а й по всій області.
Першою «жертвою» відеопатруля стала шоста модель «Жигулів», водій якої порушив правила руху. Зупинивши його, патрульний попросив власника відкрити капот, але, як виявилося, він був заклинений. Відкривши багажника, працівники ДАІ знайшли там ножиці метрової довжини для перекушування грубих дротів та замків. Коли все ж таки вдалося відкрити капот, працівники міліції з’ясували, що номер кузова не відповідає записам у реєстраційних документах, а, перевіривши дані за базою АІПС «Угон», стало відомо, що цей автомобіль викрали декілька місяців тому у Рівному. Водію не було куди відступати і він зізнався в угоні ВАЗівки.
Тож тепер затримані водії матимуть змогу самим поспостерігати за своїми порушеннями і зробити певні висновки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору