Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівники ДАІ затримали вимагачів

Останні новини 12-бер, 2009, 12:069 prov 873
Того вечора помешкання сім`ї пана Валерія, який мешкає у селі Малатин Гощанського району, вдерлися невідомі молодики. Незнайомці представилися столичними «крутими» хлопцями, і мали претензії до сина пана Валерія, мовляв, той чимось образив їхнього коллегу у місцевому сільськомуу клубі. Візитери відразу приступили до справи. Незнайомці пояснили господарю оселі, що вони мовляв, потратились на дорогу та змарнували свій дорогоцінний час, щоб приїхати сюди і розібратись з його сином. У звичайного сільського чоловіка візитери вимагали фантастичну на сьогоднішній кризовий день суму у півтори тисячі доларів Потім вони силою витягли господаря з хати та, погрожували йому розправою. Зав’язалась бійка. Дружина пана валерія, що саме в той час у господі пекла хліб, намагалася зупинити непроханих гостей та все марно. Тоді Валерій, обороняючись, схопив ножа та затиснув одного з нападників у кутку літньої кухні. Менша дочка Валерія, перелякалась. Вона незамітно для грабіжників тихенько вибігла з хати та садками побігла до будинку сільського голови Василя Генеральчука. Вона розповіла йому про все і сільський голова терміново по телефону повідомив про це правоохоронців та поспішив на допомогу односельцю.
В цей час у господарстві Валерія вирували справжні пристрасті. Але почувши про міліцію, молодики накивали п`ятами, прихопивши з собою два мобільних телефонии, які лежали на столі у будинку. Автомобіль таксі, в який вони сіли, зник у невідомому напрямку.
Про вимагання та пограбування Андрій Віюк, інспектор з дізнання ВДАІ Гощанського районного відділу міліції, дізнався від чергового. Разом з напарником вони вирішили розпочати оперативно-пошукові заходи в районі найімовірнішого перебування підозрюваного авто. Незабаром у світло фар патрульного автомобіля ДАІ потрапив міні вен таксі, прикмети якого повністю відповідали орієнтуванню. Зупинивши авто, інспектори затримали двох молодиків, що перебували в автомобілі. Слідчо-оперативна група райвідділу міліції, що прибула на місце затримання, при огляді автомобіля вилучила ті самі два мобільних телефони які нападники забрали в оселі Валерія.
Підозрювані були доставлені до ізолятора тимчасового утримання. Ними виявилися жителі Рівного. Один із них вже мав проблеми з законом раніше та був судимий. Наразі, з затриманими спілкується слідчий, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору