Рівне:

Створення та просування сайтів

Дитина постраждала в наслідок ДТП у Рівному

Останні новини 16-бер, 2009, 12:019 prov 1 173
Дитина постраждала в наслідок ДТП у Рівному. 14 березня близько 11 години на вулиці Віденській, навпроти будинку 33, прямо на регульованому пішохідному переході, автомобілем ВАЗ-21093, котрим керувала 43-річна Рівнянка Олена, було збито неповнолітнього Данилка, учня 1-го класу однієї з Рівненських шкіл. Хлопчик був серйозно травмований. З діагнозом перелом лівого стегна, перелом верхньої треті кістки лівої гомілки, він був госпіталізований в травматологічне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. По факту дорожньо-транспортної пригоди ведеться слідство.
До речі, завдяки небайдужості людей, що стали свідками ДТП, яке сталося у п`ятницю на перехресті вулиць Чорновола-Котляревського, працівникам ДАІ, вдалося розшукати автомобіль який зник з місця пригоди та підозрюється в його скоєнні. Автомобіль доставлено на штрафний майданчик ДАІ. По факту ДТП проводиться слідство.
Працівники державної автомобільної інспекції звертаються до всіх водіїв бути уважними на дорозі, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору