Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 09-бер, 2006, 13:039 prov 952
Єхануров: місцева влада у Криму забула, де вона знаходиться
Прем»єр-міністр України Юрiй Єхануров наголошує, що в Криму немає проблеми з російською мовою.
– Крим – це територія України. Під час мого нещодавнього візиту туди мені здалося, що деякі представники місцевої влади забули, де вони знаходяться, – сказав Юрій Єхануров. – І мені б дуже хотілося, щоб вони розуміли, що АР Крим є невід»ємною частиною території України і її економічного механізму. Що ж стосується так званої проблеми російської мови, то я, як заступник голови Чеховського товариства, можу сказати, що в Криму немає проблеми з російською мовою. А з українською виникають, і великі, а що стосується російської – якось я їх не помітив. І в Севастополі їх немає, і скрізь, де я тільки не побував, а бував я в багатьох місцях.
Прем»єр-міністр переконаний, що всі ці “проблеми” з російською мовою закінчаться 27 березня.

Volvo поповнить свій модельний ряд мінівеном
Компанія Volvo має намір поповнити власний модельний ряд середньорозмірним мінівеном, причому зробити це планується вже в найближчі кілька років. Основним ринком збуту цієї моделі стане Північна Америка, а перші прототипи майбутньої новинки вже приступили до тестів в умовах північного клімату.
Як очікується, мінівен Volvo буде побудований на тій же платформі, що і нові Ford Galaxy і Ford S-Max.Комплектуватися мінівен, в основному, буде тільки могутніми моторами, включаючи новітню 3,2-літрову рядну “шестірку”.
Проте випуск мінівена може бути відкладений на деякий час: спочатку Volvo повинна вивести на ринок новий купе-кабріолет С70 і седан S80, потім компактний кросовер XC70 і нове покоління Volvo V70, і компактний позашляховик XC50.


Ющенко з подарунком дружині на 8 березня “влучив у десятку”
Президент України Віктор Ющенко щасливий, що з подарунком дружині на 8 Березня “влучив у десятку”. Про це він заявив в інтерв»ю програмі «Точка зору» Першого національного каналу.
– Вона дуже хотіла мати українську вишиту сорочку старим бісером. Таку сорочку я вчора знайшов, заховав у себе на дачі. І я думаю, що я в десятку влучив – тому я щасливий, – сказав Віктор Ющенко.
За його словами, вибрати подарунок – це велика проблема і він не виміряються нулями на рахунку.
Водночас Віктор Ющенко зізнався, що для дівчат, яких у його родині багато, подарунків він ще не приготував.
– І тому я тремчу перед 8 Березня, – додав він.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору