Рівне:

Створення та просування сайтів

з’явилася перша приватна швидка допомога

Актуально 16-бер, 2006, 13:219 prov 1 264
За словами головного лікаря Рівненської міської станції швидкої допомоги Євгена Мальчевського, в місті почала діяти аналогічна його організації приватна структура. Як каже пан Мальчевський, за виклик там беруть гроші. Відвідини хворого коштують 250 гривень. Поява нової швидкої викликала зацікавлення у самих чиновників. Це виявилося для них абсолютною несподіванкою.
Навіть головний санітарний лікар міста Євген Давидовський, з яким, за його словами, повинні погоджуватися такі речі, нічого про це не знає. Як він сам зізнався, сьогодні почне з’ясовувати, яким чином з’явилася ця структура.
Як вдалося з’ясувати, приватна швидка допомога працює в місті всього кілька днів. За словами її директора Любові Хіль, альтернативна служба має всі необхідні ліцензії. Виклик коштує 290 гривень до дорослого та 199 – до дитини, але, як каже пані Любов, пацієнт не переймається проблемою ліків.
Заступник начальника управління охорони здоров’я Рівненського міськвиконкому Вікторія Покоєвчук каже, що ладна вітати появу нової структури. За її прогнозами, в місті знайдуться люди, котрі користуватимуться її послугами. Але те, що вона функціонує, викликало подив і в самої Вікторії Покоєвчук.
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору