Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 16-бер, 2006, 13:239 prov 921
Дубно
Пошкодив двері виборчої дільниці у Дубні 19-річний юнак. Підозрюваний, розбивши вночі віконне скло у приміщенні Дубенського міжрайонного управління водного господарства, пошкодив декілька дверей до кабінетів. В одному з них і розташована виборча дільниця № 154 виборчого округу. Встановлено, що з приміщення нічого не викрадено, агітаційна продукція не пошкоджена.

Зарічне
Наказом обласного управління юстиції на посаду начальника Зарічненського районного управління юстиції Рівненської області призначили Єлизавету Зайцеву. До призначення вона обіймала посаду завідувачки сектором з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи та юридичного забезпечення апарату Зарічненської райдержадміністрації.

Здолбунів
У райцентрі провели наукову конференцію „Голодомори, політичні репресії в Україні, як геноцид українського народу першої половини XX століття” за участю історика, професора Київського національного університету ім.Т.Шевченка В.Сергійчука та науковців Рівненщини. У роботі конференції взяло участь 400 осіб.

Млинів
Колишній млинівчанин, а нині житель села Пугачівка, ветеран Великої Вітчизняної війни Андрій Дейнека під час святкування 62-річниці визволення Млинова від німецько-фашистських загарбників передав у краєзнавчий музей Біблію, видану на початку 20 століття у Берліні. Ця книга у роки атеїстичного безглуздя була чи не єдиним джерелом духовної освіти краян.

Острог
Нещодавно в Острозі заступник директора Департаменту НАТО МЗС України В.Яснюк провів зустріч із керівниками органів влади та місцевого самоврядування міста і району, начальниками їх структурних підрозділів. Мета поїздки – з’ясувати думку громадськості щодо інформованості населення про НАТО та про можливість вступу України до НАТО.

Рівне
З 15 березня у школах Рівного оголошуються канікули. Як повідомив під час засідання Рівненського міськвиконкому головний санітарний лікар міста Євген Давидовський, рівень захворюваності на грип та ГРЗ перевищив в обласному центрі пороговий рубіж. 41% з тих рівнян, які захворіли, за його інформацією, це діти до 14 років.

Сарни
Основною метою приїзду на Сарненщину заступника начальника управління у справах захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС Леоніда Легкого та представників мас-медіа було ознайомлення з організацією безкоштовного харчування школярів. Візитери побували у ЗНЗ села Люхча, міському колегіумі, ліцеї «Лідер» та вищому професійно-технічному училищі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору