Рівне:

Створення та просування сайтів

ГРАБУВАЛИ ПЕНСІОНЕРОК

Кримінал 16-бер, 2006, 13:269 prov 1 206
Працівники Рівненського райвідділу міліції затримали двох молодих жителів району, які в одну з лютневих ночей пограбували двох самотніх літніх жінок у селі Порозово.
30 копійок – це все, що залишилося у 72-річної Федосії після пограбування. Жінка прокинулася вночі від гавкоту собаки у дворі. Хотіла вийти подивитися, що діється, але в сінях зіткнулася з непроханими гостями у масках, які вже встигли відімкнути хатні двері. Грабіжники накинулися на неї, зв`язали і стали вимагати грошей. Перевернувши все у хаті, таки знайшли її заощадження, забрали їх і пішли геть. Зі зв`язаними руками і ногами, спираючись на табуретку, жінка дісталася якось до кухні, хоча й кілька разів падала, взяла там ножа і, затиснувши його коліньми, розрізала пута на ногах, а потім звільнила руки.
Приблизно за таким же сценарієм розвивалися події і в помешканні 80-річної Ганни. Туди зловмисники проникли, виставивши віконце над дверима, і застали господиню прямо у ліжку. Щоб не терпіти знущань, вона сама казала, де лежать гроші. Старенькій теж самій довелося вивільнятися з пут та ще й вибиратися з власної хати через вікно, бо нічні гості замкнули двері навісним замком знадвору.
Зараз зловмисники дають пояснення слідчим. Під час обшуку за місцем їх проживання були вилучені речові докази їхніх злочинних походеньок. Пограбування у Порозові – не єдиний «подвиг» цих молодиків. Промишляли вони і в інших селах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору