Рівне:

Створення та просування сайтів

Пенсіонерка змогла впізнати розбійника навіть під маскою

Чернівецька область 21-кві, 2012, 18:309 prov 1 424
Двоє молодиків ледь не задушили літню жінку, забравши у неї гроші в сумі 1200 гривень. Виявилося, що один з нападників винен бабусі 800 гривень, а ще – він вітав свою майбутню жертву зі святом 8 Березня.
85-річна жителька Чернівців звернулася до міліції із заявою про те, що двоє молодиків через незачинені вхідні двері проникли у її квартиру, де один з них почав її душити. Від цього пенсіонерка втратила свідомість, а коли прийшла до тями, то виявила, що з будинку зникли гроші у сумі 1200 гривень. Жінка одразу пішла до сусідки, звідки викликала міліцію.
Потерпіла розповіла правоохоронцям, що одного із нападників вона знає, оскільки раніше він проживав по сусідству. Вона впізнала його навіть не дивлячись на те, що парубок намагався приховати своє обличчя за маскою.
Працівники карного розшуку Першотравневого райвідділу міліції міста Чернівці за вчинення розбою затримали двох чернівчан 25-ти та 18-річного віку. Виявилося, що розбійники раніше притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів. Речові докази були вилучені.
Як встановили правоохоронці, один з нападників довгий час жив по сусідству з потерпілою. Більше того, жінка неодноразово допомагала йому чим могла, особливо після того, як він відсидів у в’язниці і у нього була фінансова скрута. Старенька часто позичала йому гроші, і він був винен пенсіонерці 800 гривень. На знак подяки парубок навіть приніс жінці квіти на 8 Березня та привітав її. Утім, пізніше він вирішив віддячити за доброту жінки дещо іншим способом…
За даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років. Нападники взяті під варту. Тривають слідчі дії.
УЗГ МВС України
(за матеріалами СЗГ УМВС України
в Чернівецькій області)
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору