Рівне:

Створення та просування сайтів

Проклята дорога

Кримінал 16-бер, 2006, 13:269 prov 867
Не один пасажир, проїжджаючи відрізок дороги від Березнівського перехрестя до міста Костополя, мав змогу бачити, що через кожні метрів 200-300 дерева обв’язані чорними стрічками чи вінками. Позначаючи тим самим, що тут сталася трагедія, в якій загинули люди. Цей відрізок дороги овіяний багатьма легендами, які розповідають місцеві жителі…
Уже досить давно ця дорога приховує в собі щось таємниче. Автомобілі потрапляють тут в аварії майже щороку, незважаючи на задовільний стан дорожнього покриття. Не допомагає навіть неодноразове освячення цих місць.
Тільки з 2001 року на цій ділянці траси відбулася 31 ДТП, в яких загинуло 9 чоловік. Не став винятком і цей рік: нещодавно ми повідомляли про смерть у ДТП 4 жінок-білорусок, які їхали на базар до Хмельницького. Ще одна потерпіла померла вже в Білорусі від травм, які отримала в цій аварії.
Ходить легенда, що на цьому місці колись було єврейське кладовище, по якому і проклали трасу більшовицькі атеїсти. Місцеві мешканці називають цю ділянку дороги «чорною» і радять вночі водіям їхати тут якомога обережніше. Мешканці Костополя розповідають неймовірно страшні історії про трасу. Говорять, що навіть досвідчені водії, проїжджаючи там, стараються подолати цю небезпечну ділянку якомога повільніше й обережніше.
Один чоловік, який кілька років тому потрапив у ДТП на цій дорозі, розповідав, що, повертаючись з Рівного до Сарн близько третьої години ночі, побачив перед автомобілем жінку, яка раптово з’явилася на проїжджій частині. І щоб не збити її ­своїм «Міцубісі», змушений був вивертати руль на придорожні дерева, об які і прийшовся удар. Коли з розбитого легковика вибіг пасажир, який найменше постраждав, щоб «пожурити» винуватицю, то, на диво для нього, не побачив нікого і близько. Тоді, на щастя, ніхто не загинув, відбувшись хто синцями, хто легкими переломами. Але говорять, що містична жінка не раз ставала на шляху досвідчених та не дуже водіїв.
Як би там не було, а сумна статистика смертей з року в рік зростає. Тому водіям треба обережніше долати цей відрізок дороги. Бо легенда про кладовище, можливо, і правдива. І душі тих, по чиїх кістках їздять автомобілі, не можуть спокійно залишити цей світ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору