Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 23-бер, 2006, 10:239 prov 1 058
Пенсіонер з рушницею
Увагу інспектора взводу супроводження та ескортування ВДАІ «Кобра» капітана міліції Ємельянова О. та його напарника вранці 16 березня привернув велосипедист, який на багажнику свого двоколісного перевозив підозрілий предмет. Зупинивши велосипедиста, правоохоронці встановили, що 70-річний Кирило Б. справді віз недозволену річ: рушницю ТОЗ 54, 12 калібру. До того ж, у пенсіонера не було при собі дозволу на носіння та зберігання зброї.

Не розминулись легковики
17 березня на автодорозі Київ-Ковель водій автомобіля «ВАЗ 2107» 23-річний Василь С. не справився з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншою «вазівкою». Керував нею 35-річний Ігор К., водій-інкасатор одного комерційного банку міста Рівного. У результаті ДТП водій сьомої моделі отримав закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки. Потерпілого доставили до Сарненської ЦРЛ.

Скелет на Парковій
У Рівному в будинку на вулиці Парковій будівельники під час проведення капітального ремонту, виконуючи стяжку під основу підлоги, під лагами на глибині 40 сантиметрів виявили залишки людини. За попередніми даними, скелет там пролежав із часів Другої Світової війни. Проводиться перевірка.

Нещасні випадки
16 березня близько 12.00 в цеху електропостачання ВАТ «Рівне-Азот» ураження струмом отримав 42-річний рівнянин. Дорогою до лікарні потерпілий помер. Також обірвалося життя і 69-річної жительки Костопільського району. На неї обвалився дах в одному із СВК цього ж району, врятувати її теж не вдалося.

Не гуляйте вночі, дівки,
з золотими ланцюжками
Явно не джентльменом є 20-річний житель міста Рівного. Він близько 23.50 на вулиці Княгині Ольги, що в обласному центрі, відібрав золотий ланцюжок та підвіски у 19-річної Марини І.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору